Activitats físiques des de casa

Estar a casa no vol dir perdre l'estat físic que manteníeu mentre fèieu els tallers de Salut i Creixement personal. Per això, des de #femCanCastellodesdecasa us proposem seguir una sèrie d'exercicis amb les nostres talleristes i especialistes.

 

#FEM IOGA EN FAMÍLIA: Us proposem una activitat per gaudir i fer exercicis amb tota la família a través d'un seguit de postures molt beneficioses, per al cos i la ment.

Podreu accedir a aquesta classe a partir del proper divendres 29 de maig!

 

 

#PILATES: La nostra entranyable professora de Pilates, Virginia Gola, ens proposa una rutina d'exercicis per millorar la respiració, la postura de la columna, el to muscular i així aconseguir un benestar general.

Primera sessió AQUÍ

Segona sessió AQUÍ

Tercera sessió AQUÍ

Quarta sessió AQUÍ

Cinquena sessió AQUÍ

Sisena sessió AQUÍ

#GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA: Virginia Gola, qui també s'encarrega d'aquesta especialitat física, ens ofereix una sèrie de tècniques per tal de fortificar a casa l'abdomen i el sòl pelvià.

Primera sessió AQUí

Segona sessió AQUí

Tercera sessió AQUí

#GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT: Per continuar sent flexibles i resistents a casa, la nostra professora de Gimnàstica de Manteniment, Isabel Izquierdo, ens proposa moure'ns d'una manera divertida i relaxada. AQUÍ 

#IOGA: La nostra professora, Roser Cuadrado, ens suggereix tot una sèrie de videos perquè seguim practicant, i ens recomana que hi apliquem els conceptes d'aliniament que ens ha ensenyat a classe i que apliquem els exercicis dins dels límits i possibilitats de cada practicant.

Per a principiants. Primea classe: AQUÍ

Rutina antiestrés. Coll i espatllesAQUÍ

Pel sistema immunitari: AQUÍ

Ioga de matíAQUÍ

Feldenkrais. Alliberar espatlles i omòplats AQUÍ

Per dormir bé: AQUÍ

Exercicis més forts. AbomenAQUÍ, Esquena AQUÍ

Per deixar anar: AQUÍ

#ACTIVITATS FÍSIQUES PER A PERSONES GRANS: Perquè l'edat no és un impediment per cuidar-se, l'Ofelia Gusi ens proposa un seguit d'exercicis per fer salut des del moviment.

03. Seguim els tres moviments espontanis de la vida

 02. Relaxem la tensió excessiva de les cervicals

 01. Cuidem-nos a través del tacte

 

#ENS MOVEM!: Us portem una divertida classe de Zumba del canal del grup Sintagmia, que vol facilitar que TOTES les persones que estan confinades a casa puguin fer activitat física de qualitat.



 

Compartir