Activitats físiques des de casa

Estar a casa no vol dir perdre l'estat físic que manteníeu mentre fèieu els tallers de Salut i Creixement personal. Per això, des de #femCanCastellodesdecasa us proposem seguir una sèrie d'exercicis amb les nostres talleristes i especialistes.

 #PILATES: A aquesta 8a classe, Virginia Gola ens ofereix uns exercicis per treballar la mobilitat i la força de les cames i l'abdomen.

 #PILATES: La nostra entranyable professora de Pilates, Virginia Gola, ens envia la 7a classe amb una sèrie d'exercicis per activar la zona del core, per treballar la faixa abdominal, la part lumbar i el sòl pèlvic alhora.

 

#FEM IOGA EN FAMÍLIA: Us proposem una activitat per gaudir i fer exercicis amb tota la família a través d'un seguit de postures molt beneficioses, per al cos i la ment.


 

#PILATES: La nostra entranyable professora de Pilates, Virginia Gola, ens proposa una rutina d'exercicis per millorar la respiració, la postura de la columna, el to muscular i així aconseguir un benestar general.

Primera sessió

Segona sessió

Tercera sessió

Quarta sessió

Cinquena sessió

Sisena sessió

 

#GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA: Virginia Gola, qui també s'encarrega d'aquesta especialitat física, ens ofereix una sèrie de tècniques per tal de fortificar a casa l'abdomen i el sòl pelvià.

Primera sessió

Segona sessió

Tercera sessió

 

#GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT: Per continuar sent flexibles i resistents a casa, la nostra professora de Gimnàstica de Manteniment, Isabel Izquierdo, ens proposa moure'ns d'una manera divertida i relaxada.

 

#ACTIVITATS FÍSIQUES PER A PERSONES GRANS: Perquè l'edat no és un impediment per cuidar-se, l'Ofelia Gusi ens proposa un seguit d'exercicis per fer salut des del moviment.

05- Respirem vida. Centrem-nos

04. Activem l’alegria

03. Seguim els tres moviments espontanis de la vida

 02. Relaxem la tensió excessiva de les cervicals

 01. Cuidem-nos a través del tacte

 

#IOGA: La nostra professora, Roser Cuadrado, ens suggereix tot una sèrie de videos perquè seguim practicant, i ens recomana que hi apliquem els conceptes d'aliniament que ens ha ensenyat a classe i que apliquem els exercicis dins dels límits i possibilitats de cada practicant.

Per a principiants. Primea classe: AQUÍ

Rutina antiestrés. Coll i espatllesAQUÍ

Pel sistema immunitari: AQUÍ

Ioga de matí: AQUÍ

Feldenkrais. Alliberar espatlles i omòplats AQUÍ

Per dormir bé: AQUÍ

Exercicis més forts. AbomenAQUÍ, Esquena AQUÍ

Per deixar anar: AQUÍ 

 

#ENS MOVEM!: Us portem una divertida classe de Zumba del canal del grup Sintagmia, que vol facilitar que TOTES les persones que estan confinades a casa puguin fer activitat física de qualitat. 

uns exercicis per treballar la mobilitat i la força de les cames i el abdomen

Compartir