#Com participar-hi?

Tots els continguts els podeu enregistrar (mitjançant el mòbil, càmeres o webcam), plasmar a través d’imatges, textos escrits o àudios i fer-los arribar a través de qualsevol de les següents maneres:

 

  1. Enviant l’arxiu a info@cccancastello.cat
  2. Publicant amb #femCanCastellodesdecasa a Instagram, Twitter o Facebook
  3. Pujant-lo directament a Youtube i facilitant-nos l’enllaç a info@cccancastello.cat

El nostre desig és omplir de sorpreses, d'imaginació i companyerisme el nostre Can Castelló digital. Apunteu-vos-hi!

 

Aquests són els reptes:

 

#FotoRacoDeCasa: Us proposem fer una foto amb el mòbil d'aquest espai de casa que més estimem per passar una bona estona fent el que més ens agrada: papiroflèxia; llegir; pintar; cantar; escoltar música; dibuixar; teixir; fer bricolatge; mirar el sostre, la tele o el mòbil; menjar o només per fer mandra.

Podeu enviar la foto per correu a: info@cccancastello.cat i/o compartir-la a través de Twitter , Instagram i/o Facebook amb l'etiqueta #FotoRacòDeCasa o #RepteFotograficCanCastello

#MICRORELATS: Heu escrit mai microrelats? Són relats breus de ficció en què, amb un màxim de cinc línies, heu de narrar una història intensa i sorprenent. Especial per als amants de la lectura i l'escriptura i per a totes les persones a qui vingui de gust. Tothom en pot escriure perquè els microrelats no tenen edat. Poden ser tan en català com en castellà, i els podeu enviar per escrit, en format de veu o gravats en video. Us atreviu a fer volar la imaginació?

#CUINA CASOLANA: és un espai on ens podeu explicar què cuineu aquests dies. Perquè no hi ha cap recepta igual, cada cuina és diferent. Ho podeu fer a través d'un video senzill, o un format de fotografia més text. Recordeu que no s'ha de sortir al carrer si no és per raons urgents. No heu de comprar cap ingredient espacial: farem "cuina d'estar per casa", amb el que tinguem a la nevera. Obrim la cuina de casa i compartim i comentem les nestres receptes?

 

 

 

Compartir