Història

Situat al Jardins de Can Castelló, les obres de rehabilitació de l’antiga masia burgesa de començaments del segle XX va permetre recuperar per al barri un equipament que acull el Centre Cívic i el Casal de Gent Gran Can Castelló.

Can Castelló està situat concretament al Carrer de Castelló 1-7. És una antiga casa pairal de prop de 1200m² que ocupa l’ illa delimitada pels carrers de Freixa i de Castelló.

La seva història, així com la dels successius propietaris, està estretament lligada amb el desenvolupament històric, social i urbanístic de Sant Gervasi. Així, hi trobem noms que van deixar una important empremta al barri i la ciutat: les famílies Galvany, Castelló o Calvet. Els usos de l'edifici fins a l’actualitat han estat diversos: masia agrícola, habitatge particular i residència geriàtrica.

Es va recuperar l’any 1981, però no va ser fins l’any 1993 quan va començar a funcionar com a casal de gent gran i l'any 2008 va ser la darrera rehabilitació per convertir-se també en un centre cívic de Sant Gervasi.

Som un equipament municipal que vol acollir les iniciatives de les diferents entitats del barri i fomentar la participació ciutadana en activitats formatives i de lleure i gaudir de diferents mostres d’expressió artística com són la música, el cinema i l’art contemporani. Un equipament dinàmic i obert al barri on tothom hi pot trobar allò que li interessa.

El 21 de maig del 2008 va ser inaugurat.

Compartir