Mens sana in corpore sano

Us deixem un recull amb totes les activitats d'aquesta secció!!

 

- Dilluns 06 d'abril:

El taller de Broadway Jazz ens ensenya una coreografia! Us hi apunteu?

Dilluns 13 d'abril:

La setmana passada vam aprendre una coreografia amb la Montse Santasusana, tallerista de Broadway Jazz. Ara és el moment de ballar-la conjuntament!

- Dilluns 20 d'abril:

L'Anna Llombart, tallerista de percussió corporal, ens ensenyarà un exercici perquè el fem a casa. Podreu seguir el ritme?

Dilluns 27 d'abril:

La Laura Tarrasón, tallerista de Kangeroo bollywood, ens proposa un ball per fer a casa amb els més menuts/des.

- Dilluns 04 de maig:

La Carola Subirach, ens proposa un taller de moviment corporal. Comencem els dilluns desencarcarant el cos!

- Dilluns 11 de maig:

L’Associació Artenea presenta una meditació guiada per a poder començar la setmana amb mens sana in corpore sano. És important trobar moments per a nosaltres.

- Dilluns 18 de maig:

Fa unes setmanes vam poder practicar una coreografia de percussió corporal des  Avui l’Anna Llombart, ens presenta la coreografia completa, us animeu amb ella?

- Dilluns 25 de maig:

Aquesta setmana la Laura Tarrasón, tallerista de Kangeroo Bollywood, ens porta una coreografia per fer des de casa en família. Seguiu els seus passos i passareu una molt bona estona tot fent exercici!

- Dilluns 01 de juny:

La Carola Subirach ens proposa un segon taller de moviment corporal. Aquesta vegada uns estiraments per iniciar la setmana.

- Dillluns 08 de juny:

Primera píndola de Percussió Corporal. Si us va agradar la coreografia que va fer l'Anna Llombart, no us perdeu aquestes 4 píndoles durant el mes de juny.

- Dilluns 15 de juny:

Segona píndola de Percussió Corporal.

Dilluns 22 de juny:

Tercera píndola de Percussió Corporal. Nova coreografia a càrrec d'Anna Llombart. Podeu recuperar els anteriors vídeos al canal de Youtube o a IGTV.

- Dilluns 29 de juny:

Quarta i última píndola de Percussió Corporal. Nova coreografia a càrrec d'Anna Llombart. Podeu recuperar els anteriors vídeos al canal de Youtube o a IGTV.

 

Per poder veure el vídeos, feu clic al enllaç de sota.

Compartir