Arts en 40ena

Us deixem un recull amb totes les activitats d'aquesta secció!!

 

Dimarts 31 de març:

Us presentem nou projecte participatiu d'art #desdecasa, el podeu trobar a les nostres xarxes socials.

Dimarts 07 d'abril:

Primers dibuixos que ens heu enviat, no us ho perdeu!

Dimarts 14 d'abril:

Introspección, exposició pictòrica d'Abril Cerutti que havia de ser exposada a Can Clariana durant el mes de març. Natura, onirisme i ésser màgics a través de la figura de la dona.

-Dimarts 21 d'abril:

Estrenem secció CINECLAC! Aquest dimarts en Dani, de l'assoaciació Attikus, ens presentarà una pel·lícula.

- Dimarts 27 d'abril:

Nova exposició online de l'artista Nicolas Blaiotta. Fotografies de paisatges que ens ajudaran a gaudir d'un moment de desconnexió

- Dimarts 05 de maig:

Recull de totes les finestres obertes al barri del Congrés-Índians. Encara ens podeu seguir enviant fotografíes des de les vostres finestres

- Dimarts 12 de maig:

Durant aquest trimestre, el “Cineclac” (cicle de cinefòrum organitzat per les entitats Arep i Attikus) estava centrat en films britànics. En Dani, de l’associació Attikus, ens presenta la pel·lícula Snatch: Cerdos y diamantes (2000) del director Guy Ritchie.

- Dimarts 19 de maig:

La Sara Cuesta, graduada en història de l'art, ens parlarà de les artistes Camille Claudel i Dora Maar, tristament conegudes per haver estat amants de Rodin i Picasso respectivament. En aquesta xerrada les descobrirem pels seus propis mèrits. Instagram @womeninart_

- Dimarts 26 de maig:

L’exposició del grup d’Arpilleres del Casal de Barri Congrés-Indians ens presenta l’exposició Dona i Guerra Civil. Un recull de vivències, records i testimonis personals i familiars sobre la Guerra Civil.

- Dimarts 02 de juny:

Una setmana més de Cineclac a càrrec de Dani de l'associació Attikus.

- Dimarts 09 de juny:

La Sara Cuesta, graduada en història de l'art, torna a presentar una xerrada sobre les dones i l'art. Aquesta setmana descobrim Gerda Taro, fotògrafa de guerra.

- Dimarts 16 de juny:

 Nicolas Blaiotta ens presenta una altra exposició online, Street Photography. Aquesta vegada fotografies de carrer, instants captats per la seva càmera.

- Dimarts 23 de juny:

La Congregació Diabòlica del Congrés comparteix un dels seus correfocs fets al barri, celebrem la revetlla de Sant Joan amb els diables del barri.

- Dimarts 30 de juny:

La Sara Cuesta, graduada en història de l'art, ens presenta una sessió més d'art en veu femenina. Aquesta setmana l'artista Frida Kahlo.

 

Per poder veure el vídeos, feu clic al enllaç de sota.

Compartir