ESCÈNIQUES DES DEL SOFÀ - Divendres

Us deixem un recull amb totes les activitats d'aquesta secció!!

 

- Divendres 03 d'abril:

Recull d'assajos de la peça de circ A Hang Up de la Cia Solca, en residència a Can Clariana.

- Divendres 17 d'abril:

Cafè Hippodrome. a càrrec de la Cia Pomodoro. Si no vas poder veure aquesta peça de microteatre sobre Picasso i Casagemas en la segona edició del Microclariana, no perdis la teva oportunitat!

- Divendres 24 d'abril:

Aquests dies haguessim tingut a Can Clariana l'espectacle Giulia a càrrec de la companyia resident GESPALKA'P. Giulia Tofana és un personatge històric nascut a Itàlia a ls. XVII i coneguda per haver "assasinat" a més de 600 homes maltractadors, a través d'un verí que es va anomenar l'aigua Tofana.

Divendres 01 de maig:

Si us agrada el circ i sou dels que no falleu mai als kabarettes de Can Clariana, aquí en podeu gaudir d'un!

Divendres 08 de maig:

Fa dos anys, la companyia de Teatre Musical de l'Institu Pablo Ruiz Picasso ens va portar l'espectacle En Jazz, Barcelona a Can Clariana. Si no el vau poder veure en el seu moment, us el portem sencer perquè el gaudiu durant el confinament

- Divendres 15 de maig:

Seguim mostrant les obres presentades a la convocatòria “Microconfinades en escena”. La Marta Genís ens porta un fragment de Per una petita finestra, una peça de teatre creada en aquests temps de confinament.

- Divendres 22 de maig:

Don't stop the music, és una peça còmica de microteatre que va passar per Can Clariana el 2018. La Cia Pomodoro ens comparteix aquesta obra per a que la puguem gaudir des de casa nostra.

- Divendres 29 de maig:

Una altra peça presentada a la convocatòria Microconfinades en escena. La Roser Collell ens presenta el seu noticiari confinat.

- Divendres 05 de juny:

La companyia Revoluclown, resident a Can Clariana, ens presenta una serie feta durant el confinament. La crítica i l’humor propis dels seus espectacles es veuen reflectits en aquesta miniserie.

- Divendres 12 de juny:

Fragments del que va ser el concert de Motorzombies a Can Clariana el dia de l’orgull zombie. Prepareu la pista de ball per gaudir de la seva música.

- Divendres 19 de juny:

La soprano Adriana Aranda presenta una part de l’obra Lonh, de la compositora Kaija Saariaho. Tant si vau poder gaudir del seu concert a Can Clariana com si no, deixeu-vos endur per la seva veu a través d’aquest vídeo. 

 

Per poder veure el vídeos, feu clic al enllaç de sota.

Compartir