DISSABTES CLARIANÍSSIMS - Dissabte

Us deixem un recull amb totes les activitats d'aquesta secció!!

 

- Dissabte 04 d'abril:

El Musical del Barri work in progress.

- Dissabte 11 d'abril:

Toca ballar! Gaudeix d'uns passos de salsa que et faran passar una bona estona.

Dissabte 18 d'abril:

La Maria Voronkova, tallerista d'improvisació teatral, ens presenta exercicis, recomanacions i reptes d'interpretació.

Dissabte 25 d'abril:

Comencem a rebre els primers projectes de micrconfinades! Us presentarem el primer que ens ha arribat, Paraíso Blanco de Juanitt O. Kippes.

- Dissabte 02 de maig:

La Maria Voronkova, tallerista d'improvisació teatral, ens presenta exercicis, recomanacions i reptes d'intepretació. No us perdeu el Segon repte que ens presenta!

- Dissabte 09 de maig:

Seguim presentant els microespectacles que ens arriben. Aquesta vegada Miquel Barcelona amb una peça de dansa anomenada Intersecció. Tu també ens pots enviar el teu!!

- Dissabte 16 de maig:

Aquest any el musical del barri, Nine to five, han d’assajar de manera virtual. Avui ens demostren que si hi ha ganes, tot és possible! Un petit avançament del que serà el musical.

- Dissabte 23 de maig:

Malgrat les distàncies l’Associació Artenea segueix treballant i aquest és el resultat. Durant les seves videotrucades han preparat una coreografia que us farà aixecar de la cadira i posar de bon humor.

- Dissabte 30 de maig:

Segona sessió de salsa online. Tant si veníeu a ballar salsa els dissabtes al matí a Can Clariana com si voleu iniciar-vos en el món dels balls llatins, aquest és el vostre moment. En Manolo, tallerista de Salsa de l’AVV Congrés-Indians, ens presenta aquesta classe per no perdre el ritme en cap moment.

- Dissabte 06 de juny:

Primera píndola de Kangeroo Bollywood a càrrec de Lauta Tarrasón. Durant el mes de juny podràs seguir les classes en família. Els dissabtes de juny balla i passa-ho bé.

- Dissabte 13 de juny:

Seguim amb les píndoles de Kangeroo Bollywood a càrrec de Laura Tarrasón. Durant el mes de juny podràs seguir les classes en família. Si et vas perdre la primera podràs recuperar-la als nostres canals de youtube i IGTV.

- Dissabte 20 de juny:

Tercera píndola de Kangeroo Bollywood a càrrec de Laura Tarrasón.

 

Compartir