SUBTERFUGIO, HUMAN I MIRAGE - Danses urbanes i contemporànies

Divendres
De 19h a 19:50h

07/05/2021
Preu: 3,50€

Subterfugio - Colectivo Kampai
Un viatge, una borratxera, una perdició, un desassossec, petita bogeria d’una nit, on hi ha persones que s’evadeixen del món i no troben el seu lloc ni la seva voluntat de seguir. Un viatge pels diferents estats d’aquesta nit, per les trobades i les situacions que hi apareixen.

Human - Alex Serra
Aquesta cançó és una crida a tots els humans del món. Per canviar l'atenció que tenim el cor a la ment. Per sentir el batec imparable que ens connecta i ens sana la ment, a través de la dansa, la música i l’art.

Mirage - Colectivo Kampai
Ja no queda ningú; el conjunt de camins presos fins ara ens han acompanyat cap a la nostra consumació. El nostre final, lluny de ser un esdeveniment catastròfic, ens obre les portes a un nou renaixement i a l'oportunitat de reinventar l'existència. Plantem una nova llavor que ens capacita per agafar unes vies que no havíem trepitjat fins ara. Entenem que formem part d'un organisme que canta com un de sol, balla com un de sol i que, en definitiva, és un de sol.

A càrrec de: Colectivo Kampai, companyia en residència a Can Clariana
Durada: 9 minuts de funció de Subterfugio, 3 minuts de projecció de Human, 11 minuts de work in progress de Mirage i 20 minuts de col·loqui
Preu: 3,50€

Reserva la teva entrada AQUÍ

On: Centre Cívic Can Clariana Cultural
Adreça: C/ Felip II, 222

Inici d'inscripció: 22/04/2021
Fi d'inscripció: 07/05/2021

Compartir