COME SHINE - Música

Divendres
De 19h a 20:10h

17/12/2021
Preu: Gratuït

Què passa quan 10 músics enamorats del jazz, l'ska i el reggae es troben per agafar estàndards de jazz i passar-los pel filtre dels ritmes jamaicans? Si aneu al concert dels Drop Collective ho sabreu de seguida: alegria, ganes de celebrar i de ballar de principi a fi!

Come Shine és el segon àlbum de la formació musical Drop Collective i el primer en el qual, a més del repertori habitual d'estàndards de jazz amb arranjaments originals que beuen de la tradició i els ritmes de la música jamaicana, la banda incorpora els seus temes originals. Significa, a més, la seva consolidació després del seu debut amb Storming, amb el qual ja van recórrer moltíssims escenaris.

La versatilitat que ofereix el jazz amb la sòlida base dels ritmes jamaicans és la fórmula que caracteritza la música dels Drop Collective, a la qual se suma una posada en escena que transmet festa i que fa ballar des que sona la primera nota. Als seus concerts, el jazz es troba amb l'ska i el reggae a través d'una barreja que explota tots els recursos dels instruments i que dona com a resultat una base rítmica sòlida i una potent secció de vents.

Come Shine és una festa musical plena de ritmes vibrants i càlids que, de ben segur, et farà moure el cos i l'ànima! 

 

Espai: Sala-Teatre

Artista: Drop Collective

A càrrec de: Barcelona Districte Cultural

Espectacle dins del circuit del Barcelona Districte Cultural

Reserva la teva entrada AQUI

 

On: Centre Cívic Can Clariana
Adreça: C/ Felip II, 222

Inici d'inscripció: 02/12/2021
Fi d'inscripció: 18/12/2021

Compartir