ECHOES - Dansa

Divendres
De 18h a 18:45h

29/10/2021
Preu: Gratuït

D'on neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis o són ecos del món que ens envolta? Potser l'espectacle Echoes de la Cia Moveo ens pot ajudar a respondre aquesta pregunta. 

A l'escenari hi ha sis ballarins i un d'ells pren una iniciativa que sembla individual, però, aviat, veiem que una mena de magnetisme el porta, irremeiablement, a la relació amb l'altre, en un joc clàssic d'acció i reacció. Aquestes trobades provoquen figures acrobàtiques de duets i, puntualment, corals, que es van succeint cada vegada que un nou ballarí pren la iniciativa. A vegades la inèrcia dels uns cap als altres és aquest magnetisme, de tant en tant és el micròfon o, finalment, l'eco que dona nom a la peça.

La peça Echoes tanca una trilogia de la Cia Moveo dedicada a la relació entre realitat i ficció després de les reeixides Tu vas tomber! Conseqüències. En aquesta trilogia, la companyia explora de manera lúdica i irònica les contradiccions entre la necessitat de pertinença i la d'existir com a individu. En les seves intervencions utilitza un llenguatge propi i profundament físic que combina el teatre, la dansa i l'acrobàcia, i així crea una experiència col·lectiva a través d'una connexió fluida i directa amb el públic. 

LA CRÍTICA HA ESCRIT:
“És una peça molt dinàmica, atractiva i que parteix del joc clàssic d'acció i reacció. Un joc quasi naïf, però que, amb el públic ja abocat a entrar en l'escena, genera una connexió fluida i directa.”
(JORDI BORDES, RECOMANA)
https://recomana.cat/obres/echoes 

 

Espectacle dins del circuit del Barcelona Districte Cultural
Espectacle per a tots els públics

Reserva la teva entrada AQUI

On: Centre Cívic Can Clariana
Adreça: C/ Felip II, 222

Inici d'inscripció: 14/10/2021
Fi d'inscripció: 29/10/2021

Compartir