MICROCLARIANA DE VERMUT – Espectacles de petit format

Dissabte
De 12:00 h a 13:00 h

25/03/2023
Preu: 4 €

4 històries, 4 espais. 20 persones de públic, durant 15 minuts d'espectacle. Els espectacles de petit format tornen a omplir els espais de Can Clariana. Un itinerari d'una hora que recorrerà el centre en petits grups, gaudint d’un vermut de dissabte diferent i ple de cultura. Deixa't portar i descobreix què s'hi amaga als racons de Can Clariana! 

 

Organitza: Centre Cívic Can Clariana Cultural

Durada: 60 minuts

Espectacle en el marc del Dia Mundial del Teatre (27M)

 

Reserva la teva entrada AQ

 

PROGRAMA

 

ÈTHIKA

Dos professors d’ètica del mateix institut es troben en un bar. Ella li demana un favor que se surt de la legalitat. Ell dubta, però finalment accepta. La situació es complica quan ella li fa una impactant revelació i l’assumpte es torna més tèrbol del que sembla.
Es tracta d’una comèdia que reflexiona sobre els límits del que és correcte o incorrecte. Com acaba dient un dels personatges: “No hi ha veritats absolutes. És difícil dictar sentències sobre el que és correcte i el que és incorrecte. Sempre cal marcar una línia que, ens agradi o no, sempre és i serà injusta.

A càrrec de la companyia: Peixospeixeres Teatre

 

TAZAS

Carmen és una dona atrapada en una vida que no ha acabat com ella volia. Castigada per records i remordiments, intenta sobreviure el seu dia a dia com a dona, mare soltera i artista frustrada. La seva Ombra és un incòmode visitant la presència del qual la turmenta constantment, un reflex de la part més fosca de la seva ànima, posant en escac tot el que desitja i tot el que ha perdut. A la seva petita casa de somnis i malsons, Carmen, la seva jove filla Natalia i l'Ombra es regiren entre records, oportunitats perdudes i un futur condemnat a repetir-se.

A càrrec de la companyia: TODAS ESTAMOS BIEN

 

ISA LA PITONISA

Isa és una nòmada que viatja pel món fent ús d'unes arts endevinatòries que només ella coneix. Avui la seva caravana s'ha fet malbé i no pot continuar el seu camí. Isa farà ús de les seves mances més secretes per ajudar a solucionar el futur al públic, però sobretot, el seu propi.

A càrrec de la companyia: Minusas al vacío

 

VOCE

Nascuda a Barcelona, Adriana Aranda ha estudiat cant clàssic i contemporani al Conservatori Superior de Música del Liceu i més tard el màster de Lied especialitzant-se en repertori contemporani i un màster en Música de Cambra. En l'àmbit del Lied, ha actuat a diferents parts d'Espanya, Catalunya principalment, destacant el LIFE Victoria Lied Festival, al qual va col·laborar amb Ian Burnside i Roderick Williams al cicle Die schöne Magelone de Brahms. Des del 2020 treballa amb el seu Duo Aramai, duet de veu i guitarra clàssiques. Junts han tocat en diversos festivals com l'Art Llobet Guitar Festival. En l'àmbit de la música contemporània, ha format part de diferents projectes pluridisciplinaris amb circ, teatre, música electrònica i audiovisuals en diferents festivals, com el festival de circ contemporani La Palanca, o el Festival de los Castillos. Des del 2021, és membre de Vertixe Sonora Ensemble. Al juliol del 2022 va estrenar l'òpera L'ocell redemptor de Fabià Santcovsky al Gran Teatre del Liceu com a part del projecte "Òh!Pera".

A càrrec de la soprano Adriana Aranda

 

On: Centre Cívic Can Clariana
Adreça: C/ Felip II, 222

Inici d'inscripció: 10/03/2023
Fi d'inscripció: 25/03/2023

Compartir