PRESENTACIÓ LLIBRE: "MAMA TENGO ANSIEDAD…. ¡OTRA VEZ!"

Dijous
De 19 a 20h

30/09/2021
Preu: Gratuït

Didi va ser una d'aquelles amigues que sempre volien estar amb mi, i així va ser durant diversos anys de la meva vida. Massa. Allà on jo anava, ella venia amb mi. Al principi m'incomodava molt la seva presència, però a poc a poc vaig anar acostumant a ella i a les seves "visites"; fins que un dia, després de molt treball personal, vaig decidir, per fi, allunyar-me definitivament d'ella.

La paraula ansietat sol estar carregada de connotacions negatives: por, angoixa, inestabilitat, tristesa ... Ho sé, perquè jo també ho he viscut; però vaig poder canviar aquest malestar quan jo vaig modificar la meva manera de veure i sentir l'ansietat. El primer pas, potser el més important, va ser deixar de dir la paraula ansietat.

Aquest llibre està basat en l'experiència personal de l'autora, qui exposa una manera de mirar l'ansietat des d'un punt de vista diferent a l'habitual: una manera menys dramàtica, més lleugera, i fins i tot divertida, perquè puguis aprendre a relativitzar les teves emocions. Al llibre trobaràs quins són els mecanismes mentals que desencadenen i afavoreixen l'ansietat, així com les tècniques que l'autora ha aplicat durant deu anys i que l'han ajudat a entendre i superar les emocions que ha anat experimentant. A més, l'obra explica com la pràctica de ioga pot ser una gran aliada per enfrontar-se a l'ansietat. Si ella ha pogut amb l'ansietat ... segur que tu també podràs vèncer!

A càrrec de: Marina Pagliara

Inscriu-te aquí!

On: Sala d'actes
Adreça: Plaça de la Concòrdia, 13

Inici d'inscripció: 06/09/2021
Fi d'inscripció: 30/09/2021

Compartir