COM ELS HO EXPLICO? LA SEXUALITAT I L’AMOR EXPLICATS EN LA INFÀNCIA
SETMANA DE L'ERÒTICA

Divendres
De 19 a 20h

01/07/2022
Preu: Gratuït

Un nadó té sexualitat? És normal que una nena de 3 anys es fregui la vulva amb un peluix? La teva filla de 8 anys anuncia a casa que té xicot. Descobreixes que el teu fill d’11 anys veu porno.

Aquestes són algunes de les preguntes i situacions que es plantegen tot sovint als tallers que facilitem a famílies de primària. Aportarem informació sobre com afrontar determinades preguntes i respostes i donarem pautes que ens ajudin a acompanyar les nostres criatures de manera respectuosa, plaent i lliure de violències. En aquesta xerrada revisarem l’educació sexual que oferim als infants i compartirem experiències i situacions que ens ajudaran a acompanyar-los de la millor manera possible. El nostre objectiu és potenciar l’educació sexual en família, donar suport a les famílies en la seva tasca d’educació sexual i aportar eines per saber reaccionar davant de certes preguntes i conductes.

Dirigit a famílies, docents i totes les persones interessades a acompanyar la sexualitat dels infants durant la primària.

DIVENDRES, 1 DE JULIOL

A les 19.00 h

A càrrec de Marta Hernando de l’Otero, educadora social, sexual i menstrual.

@sexducacion; sexducacion.com

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

INSCRIU-TE AQUÍ!!

On: Sala d'actes
Adreça: Plaça de la Concòrdia 13

Inici d'inscripció: 20/06/2022
Fi d'inscripció: 01/07/2022

Compartir