Sortim de ruta: Batecs del barri. Els sons de la natura

Dissabte

29/02/2020
Preu: 1.86 €

El llenguatge de la natura a través del vent, els ocells i l ´aigua de les fonts ens envolta i ens allunya del soroll del trànsit, esporàdicament proper als barris de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes.

El barri de Vallvidrera és un nucli de població que actualment forma part del districte de Sarrià-Sant Gervasi. Les característiques orogràfiques del barri fan que la mobilitat a peu sigui molt reduïda a causa dels forts pendents.

Coneixerem la difícil tasca de gestionar la contaminació acústica en els entorns urbans, aprendrem a interpretar el mapa estratègic del soroll i a identificar el valor subjectiu dels sons i els sorolls aprenent a fer servir el sonòmetre i l´escala de mesura que utilitza.

Observacions:

Aquesta activitat és una experiència sensorial i parts del recorregut es faran amb els ulls tapats, sempre supervisat per una persona acompanyant que fa de guia. Tingueu en compte aquesta observació a l´hora de formalitzar la petició. És necessari un mocador o un accessori per tapar-se els ulls, es recomana portar calçat còmode per caminar i preferiblement silenciós.

Cal inscriure-s´hi prèviament al CC Carmel fins al 13 de febrer. Places limitades.

 

On: Centre Cívic Carmel
Adreça: Santuari 27

Inici d'inscripció: 08/01/2020
Fi d'inscripció: 13/02/2020

Compartir