Inscripcions i normativa estiu 2022

INSCRIPCIONS ALS TALLERS 

Dates d’inscripció: del 13 al 21 de juny de 2022

Horari: de 10 a 13.30 h i de 16 a 20.30 h 

Inici tallers: la setmana del 27 de juny del 2022

Inscripcions en línia: del 13 al 21 de juny del 2022

https://carmel.inscripcionscc.com/ccivic/

 

NORMATIVA

Els tallers d´estiu no tenen devolució de la matrícula llevat que s´anul·li el taller

El pagament de la matrícula es farà el mateix dia de la inscripció i es podrà fer en efectiu, amb targeta o en línia.

Només es podran fer dues inscripcions per persona i per taller.

El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat.

En aquest cas, es retornarà l’import abonat, però aquesta devolució no es retornarà immediatament, sinó que dependrà de les gestions administratives.

 

NORMATIVA PER ALS TALLERS PRESENCIALS SEGONS LA CRISI SANITÀRIA

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual s’està inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament)  aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui fer-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a Internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions fetes virtualment.

D’aquests possibles canvis se n’informarà amb antelació així com el suport o la plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

 

Compartir