FEM MEMÒRIA
Trobades

Per tal de recuperar i documentar aquesta trajectòria històrica de l’edifici, es duran a terme, sota el títol de Fem memòria, unes trobades en les quals el centre convida a tothom qui pugui aportar qualsevol tipus de documentació o testimoni, a participar, per tal d’entre tots recuperar la història de l’edifici que actualment ocupa el centre cívic Casa del Rellotge i el seu entorn. Tots els veïns i veïnes, o interessats en el tema, així com grups, entitats i coneixedors de la història , podran compartir i retrobar els moments viscuts, material i anècdotes.

 

Gent de Can Farrero”, trobades conduïdes pel centre cívic i el Centre d’Estudis Montjuïc (CEM), per a tot aquell veí o veïna que pugui aportar qualsevol tipus de testimoni oral, gràfic o material sobre la Fàbrica Can Farrero que desenvolupà la seva activitat entre els anys 20 i el 1965.

 

Lluita veïnal a Can Farrero”, Cerquem testimonis i records de període en que els veïns i veïnes del barri es mobilitzaren per tal de mantenir la zona enjardinada i part de la fàbrica de Can Farrero com a espais públics.

 

“ Gent de la Casa del Rellotge”trobades on es farà un recull testimonial de les diferents activitats i festivitats , fetes al llarg dels anys a la Casa del Rellotge i totes aquelles persones que hi van estar implicades. Es farà una convocatòria a tothom qui vulgui aportar el seus records i anècdotes vinculades al centre cívic. D’aquestes trobades, se’n farà un recull tant de material gràfic ( fotografies ) i oral ( amb enregistraments )

 

Les trobades Fem memòria al blog "De la indústria a la cultura".

Compartir