IOGA POSTPART AMB NADONS*

Dimarts
De 17.30 h a 18.30 h

29/09/2020 > 15/12/2020
Preu: 46,86 €

Exercicis respiratoris i físics per tonificar el cos i el sol pèlvic especialment, que aporten beneficis a nivell físic, emocional i energètic. S’incorpora el nadó en la pràctica i es respecten les necessitats de tots dos. 

Per a dones amb infants de fins a 7 mesos.

Important: Aquest taller no es pot realitzar fins a les 6 setmanes després del part, en el cas dels parts naturals, i fins 8 setmanes després d'un part per cesària.

* Per realitzar la classe, cal que cada alumne porti la seva pròpia màrfega

 

 

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament)  aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

 

Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.Professor/a: Amanda Giner

On: Casa del Rellotge
Adreça: Pg. Zona Franca, 116 (Interio Jardins de Can Farrero)

Inici d'inscripció: 16/09/2020

Web: https://inscripcions.casadelrellotge.net/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=48&t=AC&f=03
Telèfon: 934322489
Email: informacio@casadelrellotge.net

Compartir