TÈCNIQUES FOTOGRÀFIQUES

Dijous
De 19 h a 21 h

12/11/2020 > 10/12/2020
Preu: 42,60 €

Experimentem amb les tècniques clàssiques com el blanc i negre, la macro fotografia, el control de la profunditat de camp i amb altres paràmetres més nous de la fotografia digital: l’HDR, la panoràmica, el format Raw, etc.

 

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament)  aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.
Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

 

Professor/a: Ricard Badia

On: Casa del Rellotge
Adreça: Pg. Zona Franca, 116 (Interior Jardins Can Ferrero)

Inici d'inscripció: 07/09/2020

Web: https://inscripcions.casadelrellotge.net/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=48&t=AC&f=04
Telèfon: 934 322 489
Email: informacio@casadelrellotge.net

Compartir