MACRAMÉ DE TRAPILLO

Dimarts
De 19 h a 20.30 h

10/11/2020 > 17/11/2020
Preu: 12,78 €

Fem trapillo amb samarretes velles de manera ràpida i senzilla. Amb les nostres bobines reciclades aprenem a fer bijuteria, tapissos i suports per penjar testos de plantes a casa. Porta les teves samarretes velles. Si són de colors diferents, millor.

 

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament)  aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.
Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

 

Professor/a: Zero Waste Bcn

On: Casa del Rellotge
Adreça: Pg. Zona Franca, 116 (Interior Jardins Can Ferrero)

Inici d'inscripció: 07/09/2020

Web: https://inscripcions.casadelrellotge.net/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=48&t=AC&f=01
Telèfon: 934322489
Email: informacio@casadelrellotge.net

Compartir