COM FUNCIONA LA MAREMAR?

Què és la Sala Maremar?

La sala Maremar es va inaugurar l'any 2019, és una sala d'arts escèniques de petit format oberta a tothom al barri de la Marinade Barcelona. Gestionada des del Centre Cívic Casa del Rellotge, la sala es troba dins  l’escola Bàrkeno, al Passeig de la Zona Franca número 56-64.

Com funciona la Sala Maremar?

La Sala Maremar funciona a través d’una comissió de programació. Aquesta comissió és l'òrgan de decisió i dinamització de la sala. A través dels criteris establerts per aquesta comissió, es prenen decisions consensuades sobre la programació i la cessió d’espais que s'hi fa. Entre totes les entitats, col·lectius i equipament que hi participen es decideix què es vol programa i quins criteris seguim. Pots consultar els criteris a l'annexe que trobaràs al final d'aquesta pàgina.

La comissió es reuneix cada dos mesos aproximadament.

Actualment la comissió està formada per: Centre Cívic Casa del Rellotge, Centre Cívic La Cadena, Espai Jove la Bàscula, Associació Guineocatalana Basilea, La inefable, Butaka 11, Escola de Música Umbela, Pla de Desenvolupament Comunitari, Escola Bàrkeno.

Si vols formar part d’aquesta comissió envia un correu a salamaremar@casadelrellotge.net i us donarem tota la informació. 

Adreça: Passeig de la Zona Franca número 56-64.

Email: salamaremar@casadelrellotge.net

Compartir