DIMECRES DE CENDRA
CARNESTOLTES

Dimecres 14 de febrer
De 17.30 h a 19 h

14/02/2024

Màgia, xocolata desfeta i l’enterrament de la Sardina. Acomiadem al Rei Carnestoltes i enterrem la sardina, per deixar enrere la bauxa i la disbauxa i donar pas a la Quaresma. Abans, però, no tot seràn plors, us hi esperem als Jardins de Can Farrero a les 17.30 H per gaudir plegats de l’espectacle Impossible!

Impossible! és un espectacle de màgia apte per a totes les edats, ple d’il·lusions màgiques sorprenents, còmiques i divertides. Un espectacle on Eduard Juanola recull alguns dels millors efectes de la seva trajectòria, convidant el públic a entrar al seu món particular. Al llarg de la funció podrem veure l’únic ànec il·lusionista del món capaç de parlar, les varetes màgiques més estranyes de la història i una molt màgica manera d’estalviar entre molts altres fenòmens, que van des de curiosos experiments de suggestió fins a la mostra de superpoders insòlits propis de superherois.

 

Seguit d’aquest espectacle familiar que ens farà somiar de valent, porta la teva Sardina per enterrar-la i cremar-la “simbòlicament” tots allò que vols deixar enrere. Si no portes sardina cap problema, perquè hi haurà una paradeta on podràs fer la teva pròpia. Fes-te fotos amb la nostra Sardina “Sally” i viu l’enterrament de la sardina més sonat de tota la Marina.

Per acabar, ens atiparem i entrarem en calor amb musiqueta i xocolata desfeta amb melindros per tothom.

Podeu  venir disfressats!!

 

 

 

On: Jardins de Can Farrero

Compartir