Inscripcions i normativa
Tallers Tardor

 

Dates: del 21 al  30 de setembre de 2020

Dates període 2 (només pels tallers dividits en dos períodes) : Des del dilluns 26 al divendres 30 d’octubre de 2020

Horari: De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Formes de pagament: Mentre no es resolgui la crisi sanitària, per poder dur a terme les inscripcions als tallers d’octubre-desembre amb la màxima seguretat, et recomanem fer la matrícula en línia a través de la web d'inscripcions. Molt més ràpid, còmode i segur per a tothom! Si l'has de fer presencial, preguem que prioritzis el pagament amb targeta.  El pagament de la matrícula es farà el mateix dia de la inscripció.

Inici dels tallers: a partir del 5 d’octubre

Normativa de devolucions: per poder rebre la devolució voluntària de l’import del taller, has de notificar-ne la baixa com a data màxima abans de l’inici de la segona sessió, independentment de si has assistit o no a la primera. Cal que portis el rebut.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament)  aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

El nombre de places dels tallers s'ha reduït seguint els protocols sanitaris. 

Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Cada persona només pot matricular-se ella mateixa i dues persones més.

Preus reduïts: els tallers en què se sol·liciti el 50 % de descompte d’atur o el 50 o 75 % per a persones amb discapacitat, NO TENEN INSCRIPCIÓ EN LÍNIA. Caldrà formalitzar-la presencialment i omplir la documentació que el Centre proporcionarà en el moment de la matrícula. Les sol·licituds s’han de presentar dins el període d’inscripció.

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DEL 21 DE SETEMBRE a l'aplicatiu d'inscripcions

 

 

 

Compartir