Aula Oberta

De dilluns a dijous de 10 a 13 i de 17 a 20 h

La sala de noves tecnologies consta de 10 ordinadors amb accés lliure de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20h i sempre que no hi hagi activitat pròpia de l’equipament o cessió d’espai a entitats.

NORMATIVA

1. Els usuaris/es s’han de registrar prèviament a la recepció del Centre.

2. Horari: de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20h,  tret de l’horari amb tallers del centre cívic o cessió d’espai a entitats.

3. L’accés a l’espai és obert i gartuït a tothom durant l’horari establert.

4. Per a fer ús de la sala cal que porteu un document idenfiticatiu legal i vigent al punt d’informació del Centre Cívic i demaneu un ratolí. Ens quedarem el document identificatiu (DNI o carnet de conduïr) mentre feu ús del ratolí.

5. Els menors d’edat hauran d’ entrar a l’espai acompanyats d’un adult/a.

6. Dins el recinte està completament prohibit menjar i/o beure, i utilitzar mòbils i/o aparells que puguin distreure l’atenció de la resta d’usuaris/es.

7. S’ha de tenir cura del mobiliari, material informàtic i ordinadors. Si detecteu qualsevol desperfecte comenteu-ho al punt d’informació per tal de d’esmenar-ho quan abans.

8. No s’admet el consum de pàgines amb contingut de naturalesa sexual, violenta o amb característiques associades a la discriminació o la marginació sistemàtiques.

9. El Centre Cívic es reserva el dret d’admissió i l’aplicació de sancions d’ús en cas de detectar que qualsevol punt d’aquesta normativa s’infringeix.

10. El Centre Cívic es reserva el dret de limitar l’ús a una hora sempre que hi hagi gent esperant el servei.

11. Resta prohibit descarregar qualsevol tipus de fitxers al disc dur, com així també modificar la configuració dels ordinadors.

12. L’incompliment d’aquesta normativa pot suposar l’expulsió de la sala.

 

 

Compartir