Ludoteca Casa Groga. Preinscripcions Casal D'estiu 2020

PROTOCOL CASAL D’ESTIU 2020 – LUDOTECA CASA GROGA

PREINSCRIPCIÓ

•Degut a la situació actual pel COVID-19, les preinscripcions al Casal d´estiu de la Ludoteca Casa Groga seran totalment diferents a anys anteriors.

•Hi ha 4 torns, un per setmana. El primer torn serà de només 4 dies donat que el dia 24 de juny és festiu 

•El nombre de places és de 60 per setmana. El 50% de les places estan reservades als infants inscrits actualment a la Ludoteca (el segon trimestre o anual) i, l’altre 50%, per a públic extern . Es reservaran un 5% de les places per a infants amb diversitat funcional, tot i que hauran de seguir el mateix procediment de preinscripció, hauran d´enviar un correu a ludotecacasagroga@bcn.cat (el mateix dia de la preinscripció), amb el document corresponent del grau de discapacitat i així poder fer el tràmit d´un monitor de reforç. L´equip de la ludoteca es posarà en contacta amb ells per procedir als tràmits oportuns. No obstant això, la seva preinscripció quedarà pendent de l´acceptació del monitor, si escau.

•Aquest any no hi haurà sorteig, les preinscripcions seran directes via on line. En el moment que feu la preinscripció rebreu un mail conforme ja esteu inscrits de forma automàtica. 

•Els infants que no estigueu inscrits a cap servei de lleure de la Ludoteca o del Casal d´hivern del curs 2019- 2020 haureu d’omplir la fitxa que us lliurarà l’equipament. Ens posarem en contacte amb vosaltres i us farem arribar la fitxa i la documentació que heu d´adjuntar. 

INSTRUCCIONS PER FER LES PREINSCRIPCIONS ON LINE:

•Les preinscripcions on line començaran el proper dilluns dia 27 d´abril fins el dia 4 de maig (recordeu que el dia 1 de maig és festiu). L´horari serà de dilluns a dijous de 9.00 a 14:00 i de 15:00 a 17:00 hores i el dilluns 4 de maig en el mateix horari. Fins el dia 27, a les 9 hores, l´aplicatiu no estarà disponible, ni tampoc després de l´horari esmentat. 

•Per poder realitzar la preinscripció haureu d´anar a la pàgina web a on esta publicat el catàleg de les activitats de vacances d´estiu: https://vacances.barcelona . A dins de l´activitat  d´estiu de la Ludoteca Casa Groga (estem a  la ultima pàgina del catàleg de casals d´estiu), trobareu un botó que al clicar, accedireu a un formulari públic que us donarà d´alta a la preinscripció. Aquí podreu triar el/els torns que us interessen. En tot moment podreu veure si hi quedem places o no. Si no queden places entrareu dins de la llista d´espera (també us ho comunicarà l´aplicatiu). Tant les places obertes com les tancades, es faran de la mateixa forma, i serem nosaltres les que  estarem gestionant totes les sol·licituds, sobretot el tema de les places tancades pels usuaris inscrits al segon trimestre o anual de la ludoteca, així que pot ser que estigueu en llista d´espera i després, automàticament, rebreu un mail conforme ja esteu preinscrits definitivament. Us deixem el link directe per a que us sigui més fàcil  (Recordeu que fins el dia 27 no estarà activa i cap preinscripció abans, no serà valida) https://vacances.barcelona.cat/ca/detall/ludoteca-casa-groga-centre-civic-casa-groga_94297124519.html

•Quan tinguem el llistat definitiu, ens posarem en contacte amb vosaltres pel tema de sol·licitació de beques i el tema pagament/Inscripcions. •

•Qualsevol dubte o informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre correu: ludotecacasagroga@bcn.cat (donarem prioritat als dubtes més urgents i referents al casal d´estiu)

SOL.LICITUD D´AJUTS ECONÒMICS (BEQUES):

A partir del 27 d'abril les famílies que desitgeu sol·licitar l'ajut econòmic (beca), haureu d'omplir el formulari de sol·licitud que està disponible a: ajutsbcncve2020.cat. El codi d' activitat que necessitareu és: 070126CAS01

Recordeu, que es becaran UN MÀXIM DE 2 SETMANES per a infant. I que els infants de la unitat familiar que ho sol·licitin, han d'estar empadronats al municipi de Barcelona.
Trobeu tota la informació a:
https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families

Compartir