DESPLAÇA'T #DesDeCasa
Desplaça't, Festival d'Arts de Carrer, edició especial #DesDeCasa.

 

Donada l'actual situació relacionada amb la crisi sanitària de la Covi-19, el Desplaça't, Festival d'Arts de Carrer que s'havia de celebrar el primer cap de setmana de juny als carrers de Sant Genís dels Agudells, s'adapta i es trasllada, en format píndola, a una versió en línia a través del canal de YouTube del CC Casa Groga el diumenge, 7 de juny, a partir de les 12 h.

El CC Casa Groga prepara un matí amb dos espectacles de guardonades companyies: el primer, "QUI CU QUI QUÈ QUINA" de circ amb perxa xinesa i bicicleta acrobàtica a càrrec de la cia Nom Provisional; i, el segon, "Rojo estándar" de circ i dansa de la cia Lanördika.

A part, seguint la línia de treball comunitari de l'equipament, comptarà amb la col·laboració de les entitats, persones i agents del territori amb un vídeo col·lectiu que desprèn circ, entusiasme i ànims cap a les veïnes.

Tot l'acte el conduirà el flamant, El Flaco, pallasso, malabarista i totterreny de les arts escèniques.

L'edició Desplaça't #DesDeCasa vol esdevenir un gest de complicitat amb els professionals de les arts escèniques, recolzant i reconeixent la seva tasca, i, alhora, al públic habitual del Festival.

Ara, més que mai, el centre cívic no para i és per això que omple d'expressió cultural l'espai virtual! Subscriviu-vos al canal, poseu-vos còmodes i gaudi de les arts escèniques en directe.Programa:

12 h DIRECTE - Connecta't al DESPLAÇA'T amb El Flaco, mestre de cerimònies: un enganyador professional, així que no us fieu, segurament tot el que digui no serà veritat ni mentida, sinó tot el contrari.

12.30 h DIRECTE - cia Nom Provisional, "QUI CU QUI QUÈ QUINA": aquest és el viatge de dues persones que estan buscant una nova manera de relacionar-se entre elles i amb els altres.Tots els cossos vius tenen electrici-tat. Què passa si ens connectem?

13 h DIRECTE - cia LANÖRDIKA, "Rojo Estándar": foraster i forastera es mouen per un estrany món. Marcats pel color blanc i pel color vermell, volen aproximar-se des de la curiositat, la diferència, el joc...

13.30 h DIRECTE - DESconnecta't del Festival amb El Flaco: no hi ha carrer, però si públic i, sobretot, el xat! És el vostre moment: moveu-vos del sofà, la cadira o la gandula, si esteu a la fresca, i participeu. El Flaco, #DesDeCasa, vol reviure els espectacles a través de la pantalla. Feu-li preguntes que ell, segurament, respondrà allò que vulgui amb deliri d'artista.

13.50 h Barri, DESPLAÇA'T! Vídeo col·lectiu de les entitats, agents i persones del barri de Sant Genis per reviure #DesDeCasa les Arts de Carrer!

 

Compartir