A TAULA!
Àpats confinats

 Us proposem que compartiu el que sabeu fer als fogons!
 
La cuina és el punt de trobada de moltes cultures que conviuen en el nostre territori; a través dels fogons, podem explicar experiències viscudes, compartir moments i intercanviar receptes, afavorint els ponts entre veïns i veïnes de diferents orígens, cultures, generacions, religions...

De ben segur que dues de les activitats més practicades durant el confinament són cuinar i menjar. La millor part de tots dos moments, però, és compartir-los!
És per això que el Casal de Gent Gran i el Centre Cívic Casa Groga s'uneixen per elaborar amb la complicitat dels veïns i veïnes del barri un receptari comunitari:
A taula! Àpats confitats

Ens podeu enviar les vostres receptes acompanyades d'alguna fotografia del resultat a cccasagroga@qsl.cat casalsantgenis@gmail.com i explicar-nos, també, algun record o anècdota vinculada amb la cuina. Totes les receptes formaran part del receptari confinat de Sant Genís dels Agudells i les anirem publicant al web del CC Casa Groga.

Tant el Casal com el Centre Cívic farà una selecció d'elles i organitzarem, tan aviat com sigui possible, una jornada gastronòmica a l'aula de cuina del Casal de Gent Gran per tal que les receptes i les persones que les cuinen siguin les protagonistes d'aquesta proposta.

Us animem a fer elaboracions saludables amb productes de proximitat i de temporada. Siguin plats dolços o salats, de forquilla o de cullera, del territori o d'altres països... 
 

Compartir