ESTRENA'T TEATRE

Imatge gràfica Estrena't. Disseny de Miquel Albiac.

Cada trimestre, el centre convoca a presentar-se a grups i companyies buscant projectes als quals valgui la pena donar una empenta a fer el pas a la professionalització. Aquest hivern és el torn del teatre! Tot i haver hagut de d'adaptar el format a causa de la situació sanitària actual, la il·lusió de sempre flota a l'ambient.

Divendres 26 de març, al Centre Cívic Casa Groga podreu gaudir en directe de les actuacions dels finalistes.  Això si, l'aforament és molt limitat! No badeu si voleu gaudir dels espectacles en directe i reserveu la vostra entrada a partir de dilluns 15 de març a les 10 h. Serà una gala presentada per la cia. Transtorners, vells coneguts de l'equipament de Sant Genís dels Agudells.

Atreverse Cia ens presenta Deconstruïnt a l'enfant, una peça intimista que se centra en els moments del passat, la Cia. Toma pa'ti ens endinsarà en el mon de les presentadores de televisió amb Benedicta Televisión i la Cia Melapela ens presenten la seva companyia amb la seva òpera prima Vull, va.

Com sempre, la suma de vots del públic, tant del presencial a la final com l'audiència al canal de #YouTube, decidran quina peça serà la guanyadora de l'Estrena't Teatre.

Si no podeu venir el divendres 26 de març al Centre Cívic Casa Groga, al canal de YouTube del CC Casa Groga podreu seguir la final amb les tres companyies que han passat la selecció de la convocatòria des del dia 9 d'abril.

A partir de la publicació de les gravacions de les actuacions en directe i fins al 16 d'abril, podreu votar la peça que més us captivi fent «m'agrada» a la publicació. La companyia que més suports rebi del públic s'erigirà com a guanyadora absoluta i serà premiada amb una actuació en directe al Teatreneu. El nom s'anunciarà a les xarxes socials del CC Casa Groga.

 

Podeu seguir-nos a les xarxes i amb l'etiqueta #EstrenatTeatre

Compartir