ESTRENA'T MÚSICA

Imatge gràfica Estrena't. Disseny de Miquel Albiac.

Divendres 13 de maig
De 19 a 21h

Preu: Gratuït

Amb la primavera, els dies són més llargs, els ametllers floreixen, arriben les orenetes i també arriba l'Estrena't Música a l'aire lliure.

Divendres 13 de maig a les 19 h a la plaça Meguidó se celebrarà la final presentada per la cia. Transtorners

Aquest any tenim una gran final on podreu gaudir en directe de les actuacions de les tres bandes finalistes de l'Estrena't Música 2022:

AUREHL, en la seva música coexisteix un equilibri entre l'electrònica, guitarres, veu i teclats, creant textures i ambients que ens submergeixen en universos onírics…

VALERIA FEIGAN, amb el seu característic estil va desenvolupant des de cançons amb tints soul, jazz i R&B on no poden faltar petits solos amb la seva trompeta fins al més actual, que està influenciat per la música electrònica i el techno. 

BIGWÉ, entre el R&B, el pop i l'afro, volen expressar, reflexions sobre la naturalesa humana, l'amor i perquè no, el plaer i el gaudi.

 

 

Com sempre, els vots del públic decidiran quina banda serà la guanyadora del premi popular de l'Estrena't Música, que obtindrà un bolo en directe a una sala per determinar.

Un jurat professional serà l'encarregat de decidir quina banda serà la guanyadora del premi jurat de l'Estrena't Música, que actuarà en directe a la Sidecar Factory Club.

 

El nom s'anunciarà a les xarxes socials de l'equipament. Podeu seguir-nos a les xarxes i amb l'etiqueta #EstrenatMúsica

 

Compartir