ESTRENA'T MÚSICA

Imatge gràfica Estrena't. Disseny de Miquel Albiac.

Amb la primavera, els dies són més llargs, els ametllers floreixen, arriben les orenetes i també arriba l'Estrena't Música a l'aire lliure.

Divendres 14 de maig a la plaça Meguidó es celebrarà la final presentada per la cia. Transtorners. Això si, l'aforament és molt limitat! No badeu si voleu gaudir dels espectacles i reserveu la vostra entrada. Si voleu veure les tres bandes caldrà que reserveu entrades per a cada actuació.

Kòt Lapè banda liderada per Pau Gil i Costa que fusiona estils d'arreu del món, dotant-lo d'unes lletres i un so propi.

Sweet Manguitos no entén de barreres, les seves harmonies inspirades en el Jazz, el Soul o el Hip Hop aporten un nou enfocament a la música urbana.

Maüpas fan world music cantat en cinc llengües diferents i amb format de cançons breus, que tenen compassos poc convencionals, però que a la vegada sonen boniques i sinceres.

 

Com sempre, la suma de vots del públic, tant del presencial a la final com l'audiència al canal de YouTube, decidiran quina banda serà la guanyadora de l'Estrena't Música.

A partir del 21 i fins al 28 de maig podreu votar per la banda que més us captivi fent «m'agrada» al vídeo enregistrat per Ozzypiuntur

El grup que més suports rebi del públic s'erigirà en guanyador absolut i serà premiat amb una actuació en directe a la Sala Barts.

El nom s'anunciarà a les xarxes socials de l'equipament. Podeu seguir-nos a les xarxes i amb l'etiqueta #estrenatmúsica

 

Compartir