INTEGRASONS

Foto: actuacio de l'Orquestra a la Casa Groga

PROPER CONCERT

Dimecres 16 de febrer, a les 19 h 

El concert comptarà amb la participació de Sebastián Vidal (guitarra elèctrica), Naná Rovira (clarinet), Santiago Acevedo (baix), Felipe Muñoz (bateria) i amb la direcció de Pablo Persico i Joao Braz

Podeu reservar entrades escrivint a produccion@integrasons.com  

L’Orquestra Infantil i Juvenil Sant Genís i La Teixonera és el projecte en actiu d’integrasons des de 2017. El Centre Civic Casa Groga és la seu de l’orquestra i on normalment es realitzen els assajos.

Les Orquestres Infantils i Juvenils de Integrasons són projectes a través de la música destinat a nens, nenes i joves. Consisteix en la creació i desenvolupament d’Orquestres amb el propòsit d’afavorir la insclusió social i el diàleg multicultural.

La metodologia es basa en l’ensenyament d’instruments musicals i la creació artística comunitària com a mitjà ideal per al desenvolupament d’aptituds, el diàleg i la transmissió de valors.

La finalitat de Integrasons es enriquir i transformar la pedagogia, ocupació i ètica de la infància i la joventut. Per assolir l’objectiu desenvolupem instrucció, creació i pràctica col·lectiva de la música, enfortint la cohesió social.

Com a resultat obtenim orquestres infantils i juvenils com a model socioeducatiu per a la inclusió social i el diàleg multicultural i la cohesió social.

Compartir