ESTRENA'T

L’Estrena’t és una mostra de clown-cabaret, dansa i música del Centre Cívic Casa Groga que pretén promocionar, fomentar i donar oportunitat als grups emergents de la ciutat de Barcelona i oferir als guanyadors una via d’accés a les sales comercials.

Es tracta d’un cicle cultural transversal al llarg de tot el curs amb presència als trimestres de tardor, hivern i primavera. Cada trimestre serà el torn d’una de les disciplines.

A la tardor s’inaugurarà l’Estrena’t de la temporada amb la dansa i tindran lloc les actuacions d’aquelles companyies que hauran passat a la final després d’una selecció, efectuada per l’equip del Centre Cívic i la col·laboració dels membres del jurat, de totes les propostes rebudes. A l’hivern serà el moment de la final de les propostes seleccionades de teatre, a la primavera tindran lloc a l’aire lliure, si el temps ho permet, les actuacions dels finalistes de música.

L’Estrena’t és un cicle participatiu, que aposta per la qualitat artística i que obre les portes de l’exhibició professional a les companyies emergents. El guanyador de cada disciplina sortirà d’una votació popular.

L’Estrena’t és també un aparador que permet a les companyies i artistes emergents mostrar la seva creació davant, entre d’altres, d’un públic especialitzat, entre els que es troben representants de sales i teatres. El premi dels guanyadors és una actuació a una sala o teatre professional.

Simultàniament a l’Estrena’t de cada trimestre hi ha una exposició relacionada amb la disciplina corresponent permetent una fusió i una interrelació de diverses expressions artístiques.

Compartir