VIU EL CARNAVAL!
Carnaval de Sant Genís dels Agudells

Il·lustració de la Plaça Meguidó, Carnaval 2020.

Del 8 al 17 de febrer, Sant Genís dels Agudells viu el Carnaval!

Viurem un Carnaval segur i responsable, però també divertit, participatiu i ple de disbauxa. En l'actualitat, és important que tinguem alternatives de lleure, que ens omplin d'energia, de riures i de bones estones.  Aquest serà l'objectiu final perquè el Carnaval és celebració tant al carrer com a casa.

Malgrat les restriccions, la Comissió de Festes ha buscat altres maneres de poder continuar celebrant les tradicions, encara que sigui en un format diferent. 

 

PROGRAMA DEL CARNAVAL DE SANT GENÍS DELS AGUDELLS

  • Concurs de disfresses per Instagram de Sant Genís dels Agudells, de l’11 al 17 de Febrer.
  • Espectacle familiar: Landry. Divendres, 12 de febrer, a les 17.30 h. Cal reservar entrada. Al CC Casa Groga.
  • Disfressa’t a casa! Recursos i tutorials a les xarxes socials per confeccionar-te una disfressa amb l’equip educatiu de la Ludoteca i la Fundació els Tres Turons. Del 8 a l’11 de febrer.  

Enguany, la disbauxa es trasllada a les xarxes i us convidem a participar en el 1r Concurs de Disfresses per Instagram del barri.  De l’11 al 17 de febrer engalaneu-vos per l’ocasió, feu-vos una foto divertida, escriviu la categoria a la qual opteu i pengeu-la amb l’etiqueta #carnavalsantgenis.

Les categories són infantil, joves, adults i persones grans, i totes amb sucosos premis gentilesa de les entitats! Fixeu-vos:

  • INFANTIL: Una sorpresa sobre rodes per la foto guanyadora i boniques mascaretes per a totes les participants en aquesta categoria, gràcies a l’AMPA Mare de Déu de Montserrat.
  • JOVE: un espectacular anell de llum LED indispensable per a il·luminar les idees, gràcies a l’Aitor i Candela, la parella d’educadores de carrer de la zona.
  • ADULT: un generós xec de 200 € per gastar a les botigues de l’Associació de Comerciants de Sant Genís dels Agudells
  • PERSONES GRANS: un deliciós vermut i pica-pica per a 4 persones a la Cafeteria de la Casa Groga, gràcies al CGG Sant Genís.

Consulteu les bases del concurs al web del CC Casa Groga.

Si voleu nodrir la imaginació amb recursos plens de creativitat per confeccionar la disfressa a casa o aprendre la tècnica de l’automaquillatge, pareu atenció a les xarxes a partir del 8 de febrer, perquè tan l'equip de la Ludoteca Casa Groga com de la Fundació els Tres Turons compartiran les seves idees.  

No obstant això, si el que voleu és lluir la disfressa i gaudir de la bona música en directe i en família, reserveu l’entrada pel concert al CC Casa Groga d’un dels animadors més reconeguts del país: Landry (divendres, 12 de febrer, a les 17.30 h.).

Compartir