CONCURS DE DISFRESSES
Carnaval de Sant Genís dels Agudells

Il·lustració del Rei Carnestoltes.

Enguany, la disbauxa es trasllada a les xarxes i us convidem a participar en el 1r Concurs de Disfresses per Instagram del barri. De l’11 al 17 de febrer engalaneu-vos per l’ocasió, feu-vos una foto divertida, escriviu la categoria a la qual opteu i pengeu-la amb l’etiqueta #carnavalsantgenis.

Les categories són infantil, joves, adults i persones grans, i totes amb sucosos premis gentilesa de les entitats! Fixeu-vos:

 • INFANTIL: Una sorpresa sobre rodes per la foto guanyadora i boniques mascaretes per a totes les participants en aquesta categoria, gràcies a l’AMPA Mare de Déu de Montserrat.
 • JOVE: un espectacular anell de llum LED indispensable per a il·luminar les idees, gràcies a l’Aitor i Candela, la parella d’educadores de carrer de la zona.
 • ADULT: un generós xec de 200 € per gastar a les botigues de l’Associació de Comerciants de Sant Genís dels Agudells.
 • PERSONES GRANS: un deliciós vermut i pica-pica per a 4 persones a la Cafeteria de la Casa Groga, gràcies al CGG Sant Genís. 

BASES DEL CONCURS

 1. Pots participar de l’11 al 17 de febrer de 2021.
 2. Fes-te una foto.  
 3. Puja la foto al teu compte personal i públic amb l'etiqueta #carnavalsantgenis 
 4. Segueix els comptes: @centreciviccasagroga, @casalsantgenis, @apcvalldhebron, @santgeniscomerç, @e_marededeudemontserrat i @ludotecacasagroga5
 5. Acompanya la foto escrivint la categoria en la que vols participar. Hi ha 4 categories: infantils (0-11 anys), joves (de 12 a 18 anys), adults (+ 18) i persones grans (a partir dels 60 anys).
 6. Els premis, per categoria són:
 • INFANTIL: Una sorpresa sobre rodes per la foto guanyadora i precioses mascaretes per les participants en aquesta categoria, gràcies a l’AMPA Mare de Déu de Montserrat.
 • JOVE: un espectacular anell de llum LED indispensable per il·luminar-vos com YouTubers a les xarxes, gràcies a l’Aitor i Candela, la parella d’educadores de carrer.
 • ADULT: un generós xec de 200 € per gastar a les botigues de l’Associació de Comerciants de Sant Genís dels Agudells
 • PERSONES GRANS: un deliciós vermut i pica-pica per a 4 persones a la Cafeteria de la Casa Groga, gràcies al Casal de Gent Gran Sant Genís.
 1. Les guanyadores les escollirà, per consens, el jurat format per les 4 representants de les entitats que assumeixen els premis.
 2. Les fotografies guanyadores es faran públiques a través d'Instagram.  
 3. La Comissió de Festes és posarà en contacte amb les persones guanyadores per lliurar el premi.
 4. Els drets de les imatges realitzades seran sempre propietat de la persona autora i amb Instagram com a copropietari (tal com marquen les normes de la xarxa social). Tot i això, les persones participants cedeixen a les entitats de la Comissió de Festes els drets per utilitzar-les.

IMPORTANT: Les persones que no tinguin accés a la xarxa o desconeguin el funcionament d’Instagram, poden adreçar-se al CGG Sant Genís o al CC Casa Groga i l’equip tècnic oferirà assessoria.  

Compartir