CONCURS LITERARI
Escrits plens de gratitud per Sant Jordi

Personal sanitari del CAP Sant Rafael. Foto de Delirivm Visual.

19/04/2021 > 30/04/2021

Els nostres Sant Jordis i Jordines no porten capa, porten bata!

Entre la tradició i la llegenda, el barri de Sant Genís dels Agudells celebrarà la Diada en clau comunitària. Aquest any la literatura acompanyarà i donarà forces al personal sanitari del CAP Sant Rafael.

 

                                                 

 

Tu l’escrius i nosaltres l’hi farem arribar!

Perquè totes sabem que hi ha paraules que curen, a qui les escriu i a qui les rep. Agraeix, anima, acompanya, encoratja… Envia-li forces a través de la paraula amb un missatge, un poema, un relat... El que vulguis! 

 

Amb qui et proposem que t’inspiris?

1. Amb qui tu vulguis de l’equip de professionals del CAP Sant Rafael! A la pediatra que te cura dels teus fills, a la infermera que li fa les cures a la mare, a la metgessa de família que et coneix de tota la vida, a la treballadora social que sempre troba les paraules correctes, a la ginecòloga que et fa seguiment, al personal de neteja que te cura de l’espai durant tot el dia…

2. Segur que ja tens un munt d’idees al cap… Totes seran ben rebudes! 

 

Com pots participar? Del 19 al 30 d’abril, tens dues opcions:

Trobar els codis QR que hi haurà repartits pels comerços de l’Associació de Comerciants de Sant Genís dels Agudells, descarrega’t el formulari, inspirat i participa.

Seguir l’enllaç publicat als llocs webs de les entitats organitzadores, omplir les dades, escollir la categoria en funció de l'edat i deixar volar la imaginació!

 

A més a més… Hi ha premi! 

Només per participar podràs guanyar un dels tres lots de llibres que la Biblioteca de Montbau-Albert Pérez Baró ha preparat. El sorteig públic se celebrarà el 20 de maig, durant la celebració de La Llavor Groga. Aquell dia, l’associació veïnal de Sant Genís dels Agudells, en representació de totes les implicades, lliurarà el recull de textos a les representants de les treballadores del CAP. 

 

Aquest any, per Sant Jordi: roses, llibres i agraïment al personal sanitari!

 

 

Organitzador de l'activitat: Comissió de Festes de Sant Genís dels Agudells

Compartir