LA LLAVOR GROGA
Replantem la llavor, per germinar l’acció comunitària!

Les entitats del barri us conviden a gaudir, en família, d’una gimcana lúdica amb proves d’allò més divertides per aprendre sobre l’alimentació sostenible i la responsabilitat de totes amb el medi ambient. Per participar caldrà inscriure’s a través d’aquest formulari en grups de mínim 3 i màxim 6 persones, i amb un pagès o pagesa adult per cada grup.

 

17 H GIMCANA FAMILIAR

El tret de sortida serà a les 17 h a la Sala d’Actes, pagesos i pageses, rebreu les instruccions per recórrer tot el circuit de proves al Jardins M. Arnalot. Posarem a prova el cos i la ment per aconseguir fer germinar la Llavor Groga.

 

19 H CONTACONTES

En acabar el recorregut, ens trobarem, altre cop, a la Sala d’Actes i gaudirem del contacontes “Amunt i Avall: pageses, cucs i alls”  de la cia. La cuentista / Hand Made Theatre, un viatge ple de sorpreses a través dels meravellosos misteris del sòl.

 

PANERA SOSTENIBLE

Després del conte, entre totes les pageses participants, sortejarem una magnífica panera amb productes sostenibles y de proximitat. Poseu-vos roba còmoda i prepareu-vos per convertir-vos en autèntiques pageses

 

Organitza: Centre Cívic i  Ludoteca Casa Groga

Col·laboren: SJD-SS, CRI LA LLAVOR, AE del Roure, AJSGA, AMPA Mare de Déu Montserrat, Col·lectiu Agudells, Aula de Natura Can Soler, Fundació Els Tres Turons i Assoc Comerciants Sant Genís. 

Compartir