MOSTRA DE DANSES URBANES
DESPLAÇA'T | Festival d'Arts de Carrer

©Ariadna Soler

Dissabte 5 de juny a les 18 h

Les danses urbanes s’apoderaran de la plaça Meguidó a través de les propostes d'escoles i grups de Barcelona que acullen i fomenten la creació contemporània del ball i la cultura urbana.

Col·laboren:

Dance Emotion - Centre de dansa

 

Dance Emotion neix el 2013 de la mà de David Cascón i Vivian Vera, apassionats dels balls socials i enamorats de la dansa. Des del primer minut van creure en el projecte d'escola multidisciplinari pe poder englobar dins d'un mateix espai balls socials, classes de dansa professionals i amateur, i classes per a nens.

A més l'escola compta des 2014 amb el rang d'escola autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (nº8074677). Això implica una diferència de qualitat i prestigi dins de el món de la dansa a Barcelona.
 
L'objectiu principal de l'escola és oferir qualitat per sobre de quantitat i aconseguir un tracte personalitzat per als alumnes. 
 

Poblenou Dance School 

 

La POBLENOU DANCE SCHOOL és l’escola de dansa situada al barri de Poblenou que vol apropar tots els estils de la dansa perque tothom trobi el que li fa vibrar, el que li fa sentir, el que li fa volar!!

El nostre esforç va dirigit a transmetre una passió, ja sigui per a professionals, per els que s’inicien o per a qui vol que el seu dia a dia sigui més divertit, excitant o relaxant. El compromís de la PNDS: la qualitat i la professionalitat de l’ensenyament.
 
BALLA i VOLA!!

 La Urban Dance Factory

 


La Urban Dance Factory és una escola especialitzada en dansa urbana situada al barri de Sants, de gran reconeixement Nacional i Internacional, que enguany compleix el seu 20 aniversari.

Dirigida per Irene Pallarés, pionera del hip hop a Espanya amb més de 25 anys d'experiència formant a professionals de la dansa urbana. A l'escola s'imparteixen diferents estils com el hip hop, el Poppong, el Locking, el Dancehall, el Waacking, l'Afro i el Lyrical Jazz; per a totes les edats, a partir dels 3 anys. 


Cia Soul Empire

Cia Soul Empire neix de la mà de la ballarina i directora Gina de Haro el 30 de setembre del 2018.

El mètode que aplica aquesta escola de dansa consisteix ,en el treball dels conceptes de cada estil des de la base. Es treballa i perfecciona la tècnica, es potencia l’agilitat mental, es descobreix la consciència corporal i es desenvolupa la creativitat dels alumnes. Les eines pedagògiques per assolir-ho són: combos tècnics, coreografies i freestyle. Tot això sota el treball observancional cap els alumnes per garantir un bon aprenentatge. 

‘‘Oferim un ensenyament basat en valors importants com: el respecte, el companyerisme, la constància, l'autodisciplina, la superació, el treball i el compromís.’’ Aquesta estratègia metodològica  parteix de una dinàmica participativa i activa  que, afavoreix els lligam i les relacions socials  entre els alumnes.


Ariadna Soler

L'Ariadna Soler va començar a ballar aquí, a la Casa Groga, fa casi 9 anys en un taller de hip hop; després va continuar amb el hip hop i tocant altres estils a diferents llocs fins que vaig provar la meva primera classe de dancehall: el seu estil preferit.

El ball en general, diu, que l'ha ajudat a superar bastant la seva timidesa, però el dancehall (sobretot el dancehall queen o female dancehall) l'ha donat l'autoestima i l'empoderament que li faltava. Ara està estudiant-lo a fons i esforçant-se per fer-se un lloc al "mundillo".


 

Wahala

 


 

Nit Elias i Júlia Esteve

 

Compartir