ESTRENA'T DANSA
Final

A la tardor omplim de Dansa el Centre Cívic Casa Groga amb la final de l’Estrena’t Dansa. 

Divendres 12 de novembre se celebrarà la final presentada per laCia. Transtorners. Això si, l'aforamentés limitat! No badeu si voleu gaudir de leactuacions ireserveu la vostra entrada. A més, al canal de YouTubedel CC Casa Groga podreu seguir la final amb les sis companyies finalistes. 

La Companyia sense Pell, formada pels ballarins i coreògrafs Filip Löbl i Tura Gómez Collens presenten Between: un duet que neix de pur moviment. 

La Companyia Cristina Hall utilitza el llenguatge del flamenc en la seva peça Simbiosis, on dos cossos es comuniquen entre si utilitzant el sentir i la intuïció. 

El ballarí Edward Tamayo ens mostra Paioponyun projecte que neix de la seva identitat colombiana i de la seva realitat social i que és també un homenatge al nen que tots portem dins. 

Agnes Balfegó, amb el seu solo Eixos, ens convida a habitar nous eixos per poder transitar pels dos Mons amb més llibertat. 

El duet format per Fernando Brignardello i Lucas García ens presenten Sinfonía de viento, una representació escènica del discurs d’Anaxímenes a través de diferents llenguatges de la dansa urbana. 

L’agrupació La Calíopeguanyadores del premi del públic del Territori en Dansa del Centre Cívic Teixoneraens ofereixen Nőszemélyuna peça centrada en la reivindicació del paper de la dona i la visualització dels estereotips d'aquesta en la societat actual. 

 

La companyia escollida pel jurat especialitzat que assistirà a la final s’erigirà com a guanyadora i serà premiada amb una actuació aFestival Per Amor a l’Hart. 

 

El nom s'anunciarà a les xarxes socials de l'equipament. Podeu seguir-nos amb l'etiqueta #estrenatdansa 

 

 
 

 

Compartir