FLAMENCO EN ROJO
Amb veu de dona

Divendres 11 de març
De 20 h a 21.30 h

11/03/2022
Preu: Gratuït

La Prenda Roja es caracteritza per la seva passió per la música, la investigació sobre aquest art i la curiositat d’experimentar amb tendències actuals com l’electrònica i la música urbana a través del flamenc com a llenguatge en comú. Cada una de les seves components: Ana Brenes, Cristina López i Sara Sambola aporta una estètica i personalitat musical molt diferent que en la posada en escena crea un directe alhora fresc i profund.

S’inspiren en la tradició, a vegades recuperant-la, d’altres donant-li un nou significat, i, d’aquesta manera, l’apropen als nostres temps, ja sigui revisant lletres populars per reivindicar el lloc de la dona en la nostra societat, ja sigui amb temes propis que respiren crítica social i en els quals són presents aspectes com l’empoderament femení.

Les tres cantaoras vocalmente ortodoxas i musicalmente rebels reivindiquen el que elles anomenen “flamenc en vermell” per parlar de sororitat i empoderament.

 

Reserva les teves entrades

La Prenda Roja està formada per les cantaores Ana Brenes, Cristina López i Sara Sambola. Unides per la seva passió pel flamenc, interpreten temes propis i adapten peces antigues amb recursos de l’electrònica i pinzellades de música urbana. Porten com a bandera el denominat “flamenco en vermell”, és a dir, el del color que simbolitza la força, la sonoritat, l’empoderament i la llibertat. Flamenc del segle XIX.

Compartir