NUA (Radiografia d’un trastorn)
Barcelona Districte Cultural

Dijous 15 de desembre
De 20 h a 21 h

Preu: Gratuït

NUA (Radiografia d’un trastorn) és un monòleg, amb tocs d’humor, que actua de diàleg amb el públic, on podrem viure en directe una confessió, la revelació d’un secret, sense quarta paret ni xarxa. L’actriu situa el públic al límit entre la ficció i realitat, en un joc escènic entre cinc vàters, una webcam i tot d’elements audiovisuals que ens portaran a viatjar amb la protagonista per comprendre com se sent des de dins viure el malson dels trastorns de conducta alimentària.


L’obra neix de la necessitat de parlar d’un tema molt tabú, però que encara ara és una vertadera pandèmia. Per la creació del text es va partir d’un treball d’introspecció del dolor i de documentació amb companyes, amigues, mares, germanes i professionals de la psicologia.

 Reserva la teva entrada Sala Flyhard
La Sala Flyhard va néixer com un espai on es programaven les obres de la Companyia Flyhard, un espai on una obra podia estar en cartell sense data de sortida, amb un equip d’actors més o menys fix, un dramaturg i director de capçalera, etc. L’activitat de la Sala Flyhard s’ha anat transformant: el 2006 neix la productora teatral Flyhard Produccions i el 2010 decideixen obrir la seva pròpia sala, la Sala Flyhard, al barri de Sants de Barcelona, on programem principalment produccions pròpies sempre a partir de textos de dramaturgs catalans contemporanis.Fitxa artística
Text: Ann Perelló i Andrea Ros
Direcció: Marta Aran
Aj. direcció i moviment: Lucía Torres
Producció Catalunya: Sala Flyhard i Apunta Teatre
Disseny de llums: Anna Boix
Videocreacions: Miquel Àngel Raió
Col·laboració: Elionor Cintes i Júlia Truyol


Durada: 60 minuts.
A partir de 18 anys.

Compartir