CAMINADES DE NATURA PER SANT GENÍS-COLLSEROLA

La finalitat d’aquestes caminades és fomentar el turisme local i oferir als ciutadans i ciutadanes de Barcelona la possibilitat de descobrir nous indrets de la ciutat en estret contacte amb la natura.

Calendari i inscripció prèvia:

Les inscripcions s'obren quinze dies abans de cada caminada

El punt de trobada serà a la plaça Meguidó, davant del Centre Cívic Casa Groga, a les 10 h. La ruta serà: Centre Cívic Casa Groga, Masia de Can Soler, Font del Bacallà, Viver de Can Borni, Font de la Salamandra, Pedra de Collserola, Vista Rica, Ctra. de les Aigües, Revolt de la Paella (Arrabassada) Dipòsit superior d’AGBAR de Sant Genís, Dipòsit Inferior d’AGBAR de Sant Genís, carrer Saldes, Església de Sant Genís, Masia de Can Safont i Centre Cívic Casa Groga.

La durada de les passejades s’estima d’entre 3 hores i 3 hores i mitja, aproximadament, incloent les aturades que es realitzaran per descansar i escoltar les explicacions dels guies sobre els indrets d’interès que trobarem al recorregut.

Les caminades estan obertes a qualsevol persona major de 7 anys (o a menors acostumats a les passejades per la muntanya), amb un mínim de 6 participants i un màxim de 15 per sortida. És obligatori l’ús de calçat adequat i es recomana fer servir bastons i dur aigua i repelent de mosquits. La sortida es podrà cancel·lar fins a 24 hores abans per causes majors i s’avisarà a les persones participants.

Per a més informació podeu consultar la web de l'Associació de veïns de Sant Genís dels Agudells

 

Les caminades per Collserola estan organitzades per l’AVV de Sant Genís i Siboc, i finançades amb l’impost turístic.

Compartir