LANÖRDIKA | CÁNDIDO
DESPLAÇA'T

Diumenge 26 de maig, a les 18 h

Un conte de circ. És un circ o un camerino? És un mosso de pista o un gran artista? És un humà mans o un salvatge felí?

 

“Cándido” és un conte de circ on l'escenografia fa un tomb de 180 graus per fer a l'espectador còmplice i vident de les tasques, rutines i jocs que ocupen el protagonista, un treballador del circ que des de l'ombra es desviu perquè l'espectacle sigui perfecte. Sense ser-ne conscient, i gairebé per casualitat el protagonista ens mostrarà les seves habilitats ocultes. Malabars, equilibris, bicicleta acrobàtica… Un desplegament de tècnica de circ i humor dut a terme per un sol personatge.

Una oda a la ingenuïtat en el sentit més positiu!

 

Lanördika es una compañía andaluza de circo y danza creada en 2017 por los artistas Darío Dumont y Greta García con la intención de fusionar disciplinas con humor y ternura enfocados a la creación de espectáculos bañados de color para todos los públicos.

Darío Dumont comença la seva formació al món de les arts escèniques el 2003 a l'Escola Internacional d'Arts Circenques de Granada (Circo del Arte), i continua a l'Escola Internacional de Circ i Teatre CAU de Granada tocant molts pals diferents del circ, per la qual cosa avui dia, la seva disciplina és la multidisciplinaritat. El 2017 funda Lanördika juntament amb Greta García amb la intenció de crear el seu propi llenguatge. Porta la producció de la companyia, entrena constantment noves disciplines, i s'enfronta al seu primer espectacle en solitari amb "Cándido".

 

Compartir