Conferència espectacular
Activitat emmarcada dins el festival GREC

Divendres 14 de juny a les 20 h

Preu: Gratuït (cal inscriure's)

Una particular “classe magistral” sobre les arts escèniques multidisciplinàries, combinant la paraula amb la manipulació d'objectes, l'acció coreogràfica i el teatre d’ombres. Un recorregut audiovisual per la història del teatre no convencional a Catalunya i la resta d'Europa, a través de les vivències d’un artista escènic, des-de l’arribada de l’electricitat al teatre fins a l’era digital, desde Adolphe Appia i Adrià Gual a Carles Santos i la Fura dels Baus.

L’obra de David Espinosa gira entorn de la idea de representació i ruptura dels límits de la teatralitat, qüestiona el fet escènic i altera l'equació dels elements que la componen. Mantenint un esperit crític, carregat d'ironia, sobre la societat i el món de l'art, tracta en cada creació de desenvolupar un joc formal que sorprengui a l'espectador i li faci partícip en el visionat de l'obra, exposant amb cruesa els mecanismes i plantejaments del treball.

L’espectacle forma part del projecte Noves Escenes, de Transversal Xarxa d’Activitats Culturals i es presenta a Barcelona en el marc de la temporada del Festival GREC.

Interpretació: David Espinosa

Col·laboració: Àfrica Navarro

So: Santos Martínez i David Espinosa

Producció: Transversal. Xarxa d’Activitats Culturals

 

Gratuïta amb reserva prèvia

Reserves: taulell del centre / tel. 93 311 99 53 / infoccsa@bcn.cat

Compartir