ElRavalEsTeatre 2019
Del 27 al 1 de juny

23/04/2019 > 02/06/2019

Des del Centre Cívic Drassanes, es treballa fa anys en el desenvolupament de les arts escèniques en tots els seus  formats, fent suport a companyies i/o projectes teatrals a  partir de les residències artístiques (cessió d’espais d’assaig i suport gratuït a canvi de representacions també gratuïtes i obertes).  Fruit d’aquest treball es generen dos cicles, un d’ells el que ara us presentem: ElRavaÉsTeatre.

Amb l’esperit de ser un Festival per a tothom, tots els espectacles son gratuits i amb acces lliure, nomes subjecte a la capacitat de la sala. Podeu trobar a la programacio una gran varietat de tematiques i formats des de drames i comedies, a musicals, clowns o espectacles de magia.  

Com a novetat, important aquest any s’inicia col·laboració amb el Banc dels Aliments, proposant que al llarg del mes que dura el cicle us apropeu a veure els espectacles i, tots aquells que així ho vulgueu, pugueu cooperar  amb aquesta iniciativa solidària tan arrelada i amb una dilatada i contrarestada trajectòria.

 

Recordeu que tambe, sortejarem entre tots els asistents als espectacles un taller, una forma d'agreir la vostre participacio.

Us animem a que mireu la programació que us adjuntem i trobeu l'espectacle que mes us agradi.

Us esperem!! 

Compartir