Tallers a casa

Durant aquestes jornades estem veient mil i una iniciatives que ens ajuden a passar millor aquests dies a casa i molts dels professionals vinculats als tallers del CC Drassanes també s’hi han volgut sumar i aportar recursos des de les seves disciplines i coneixements.


Aquí recollirem algunes propostes que us poden ajudar a activar-vos, relaxar-vos i cuidar-vos aquests dies.

 


 

 Sabrina Rodríguez

Tallerista d' Iniciació al teatre

La Sabrina ha estat la primera en animar-se a gravar un video d'un exercici de respiració profunda pels seus alumnes.

Comparto un sencillo #ejercicio de #respiración profunda donde además podemos ver cómo es nuestra exhalación para poder controlarla y mejorarla. Además es un ejercicio muy #relajante que todo el mundo puede hacer en cualquier lugar. Especialmente indicado para mis alumnos de iniciación al #teatro en @cc_drassanes, #hablar en público o #voz corporal en @ccpatillimona, y cualquier persona que use la voz y necesite una mejor respiración para ello. Espero que os sea de ayuda. Si es así, por favor, dadle a like y compartid con otras personas a las que creáis que les puede ayudar en estos tiempos complicados. “

 


https://www.youtube.com/watch?v=BE12Kmwqddk 

 


 

 Lidia&Inés de kudancin.afrobeatz  

Talleristes d'Afrobeatz

Una proposta refrescant per a distreure'ns una mica d'aquests temps de confinament i incerteses: un abecedari Ku’*dancin! 

Per cada dia, una lletra i una paraula relacionada amb algunes de les danses urbanes del Africa Sud Sahariana i, per descomptat, acompanyada d'una petita explicació i/o reflexió.
Les aules s'han buidat, però no les seves ganes de continuar compartint i aprenent a través del ball!

      La imagen puede contener: 2 personas, personas sonriendo, personas sentadas y personas de pie

Seguiu-les als seus canals per conèixer el ventall de cultures, arts i danses que sorgeixen del continent africà: un continent concebut (encara actualment) com a tradicional, homogeni i impermeable.
https://www.instagram.com/kudancin.afrobeatz/ 

També estaran donant classes online agrups tancants durant les properes setmanes https://www.instagram.com/kudancin.clasesonline/

 

 


 

Alejandra Soto 

Tallerista de Shakti Dance 

A través del seu canal, l'Alejandra ens convida a la seva classe online d'estiraments Shakti Movements.

Conexió profunda amb el nostre cos i la nostra respiració mitjançant moviments suaus i progressius. Equilibri de les polaritats i dels elements. 

Deixa't sentir i practiquem des de l'amor! 

 

Tots els dimecres a les 18h al seu canal d'IG live @alejandra.soto_yogifreespirit

 

 

 


 

 

Compartir