El Casal Infantil Drassanes a casa

Des del Casal Infantil Drassanes volem donar ànims a les famílies per a seguir endavant amb aquesta situació totalment extraordinària per a tothom i, cada dia, enviem un munt de propostes, reptes, activitats per a fer amb els infants a casa.


Aqui recollirem algunes d'aquestes propostes confinades per a que us animeu a fer-les.

 

EL REPTE DE L'ARC DE SANT MARTÍ AMB EL #JOEMQUEDOACASA                         

 No hay ninguna descripción de la foto disponible.                                           

 El podeu fer en una tela vella, un full de paper, un cartró o on us vingui de gust.   

 

La imagen puede contener: textoLa imagen puede contener: texto que dice "REPTE #2 GALETA Us reptem a que us poseu una galeta al front la feu lliscar fins arribar a la boca! No podeu utilitzar les mans, per haureu de fer ganyotes casal infantil drassanes" La imagen puede contener: texto que dice "REPTE #3 MAQUILLATGE A LES FOSQUES Us reptem a que us tapeu els ulls amb un mocador intenteu maquillar a una altra persona sense veure-la casal infantil drassanes"

La imagen puede contener: texto que dice "REPTE #4 EXPERIMENT Material: aigua, pebre, sabó Us reptem a que feu un experiment per entendre de rentar-se les mans per evitar el contagi dels virus casal infantil drassanes"La imagen puede contener: texto que dice "PROCEDIMENT 1.- Posem una mica d'aigua en un plat 2.- Afegim pebre 3.- Després us heu de posar una mica de sabó a la punta del dit i amb aquest dit tocar l'aigua amb pebre 4.- -Esbrineu què passa!"La imagen puede contener: texto que dice "REPTE #5 DECORAR WC Material: dos rotllos de paper higiènic, complements que tingueu per casa casal infantil drassanes"La imagen puede contener: texto que dice "Us reptem a que decoreu la vostra tassa de vàter. Poseu els rotllos de paper com si fóssin ulls i després afegiu una boca, un gorro, una bufanda, per exemple"


 L'HORA DEL CONTE amb EL MUSSOL I EL CORONAVIRUS

   

  

El Carles ens proposa una manera diferent d'apropar-nos als contes

I per començar proveu amb aquest vídeo,  ideal perquè les famílies el puguin escoltar amb els                                                                                                                                  infants i entendre més tot el que està passant: el conte Mussol i el Coronavirus, d'Enric Vidal,                                                                                                                                    amb la col.laboració de Júlia Vergara i Xavier Abad. 

Mussol i el coronavirus  conte en català  pdf

Mussol y el coronavirus  cuento en castellano  pdf


 TALLERS DE CUINA

Feu clic per veure la recepta pas a pas Cursor Iconos - Descarga gratuita, PNG y SVG

La imagen puede contener: texto que dice "TALLER DE CUINA #1 PA DE PESSIC Us proposem fer el vostre pa de pessic, segur que us queda ben bo! casal infantil drassanes" La imagen puede contener: comida, texto que dice "TALLER DE CUINA #2 CANAPÉS FREDS Us proposem fer uns canapés amb pa de de motlle molt senzills. casal infantil drassanes" La imagen puede contener: comida, texto que dice "TALLER DE CUINA #3 CRESTES DE TONYINA Us proposem fer crestes de tonyina amb pasta de crestes ja elaborada. casal infantil drassanes" La imagen puede contener: comida, texto que dice "TALLER DE CUINA #4 PANQUEQUES Us proposem fer panqueques per menjar per esmorzar berenar de postres!. casal infantil drassanes" La imagen puede contener: texto que dice "TALLER DE CUINA #5 PIRULETES DE XOCOLATA Us proposem fer piruletes de xocolata, una recepta ben senzilla i bona casal infantil drassanes"

 


 

JOCS  

          

La Laura i L'Eva us ensenyen a jugar al joc de l'OSO i al joc dels Quadradets, i també podeu jugar al famós tres en ratlla. 

No hay ninguna descripción de la foto disponible. La imagen puede contener: texto que dice "COM ES JUGA? 1.- -Doblegueu el full per la meitat 2.- Una persona ha de fer un dibuix del tren superior d'una persona braços panxa) en una cara del full 3.- L'altra persona ha de dibuixar el tren inferior de la persona (cames peus) 4.- Desdoblegueu el full i veieu el dibuix final"


  MANUALITATS

 FEM UN TANGRAM I FEM FIGURES!

 

El tangram és un joc xinès molt antic, un trencaclosques que consisteix en formar figures amb diferentes peces de cartolina de colors. Aprenem com fer el nostre propi tangram a casa per després poder jugar a fer figures.

 La imagen puede contener: una o varias personas, texto que dice "MANUALITAT #3 PASTA DE SAL Us proposem fer pasta de sal per poder modelar la figura que més us agradi Material: aigua, sal farina casal infantil drassanes"La imagen puede contener: texto que dice "PROCEDIMENT: 1.- -Afegim un got ple d'aigua en un bol 2.- Afegim un got ple de sal 3.- Afegim dos gots plens de farina 4.- -Barregem els diferents materials fins que quedi una pasta 5.- Modelem la forma que volgueu 6.- Deixem secar la figura"   


 

 

Compartir