Endinsa't al Drassanes!

El Cívic Drassanes treballem per potenciar la cultura, facilitant-ne el seu desenvolupament, i apropar al màxim les arts escèniques a les famílies i veïns/es del Raval, però... sabeu qui hi ha darrere les nostres sigles?

Els treballadors del CCDrassanes hem pensat que podríem aprofitar aquests dies excepcionals per donar-nos a conèixer; i com que descriure’s un mateix de vegades por ser una mica difícil, ens hem definit els uns als altres.

A continuació podeu descobrir l’equip de professionals que treballa per definir cada projecte, exposició, cessió d’espai o activitat que es desenvolupa al centre. A Drassanes som una gran família, ens voleu conèixer? 

 

CARLES

En Carles és membre de l’equip de monitors del Casal Infantil Drassanes, i una gran persona. Generalment se n’encarrega de la cura i l’esbarjo dels/les més menuts/des del casal; és fàcil veure’l amunt i avall amb els cotxets, consolant als/les ploraners/es quan troben a faltar massa la mare, netejant mocs, preocupant-se de les pertinences que queden oblidades... lluny de la primera impressió que pugui donar, és una de les persones més tendres i a l’hora amb més bona mà amb els/les més petits/tes. Sempre disposat a donar un cop de mà i crític amb el que no li agrada, ajuda a que l’engranatge del casal funcioni a la perfecció, té la destresa i força per reparar qualsevol “peça” quan no acaba de funcionar. Quan penso amb en Carles, em ve a la ment la carona d’un nen/a dormint plaentment sobre d’ell com un coala, mentre en Carles intenta ordenar nens/es que es discuteixen en una fila, fa seure l’entremaliat amb una mirada fulminant, i carrega amb l’única mà disponible les motxilles dels despistats. En definitiva: és un crack!

DOMINGO

Domingo Pérez, la direcció que no para ni estant confinada. Les seves camises el delaten quan la primavera i les flors esclaten. Puja i baixa muntanyes sense escalfar-se les banyes, i és que ell sempre va amb xancleta encara que tots portem jaqueta!

EVA

La Muñoz és directora de l’Infantil i té sota la seva responsabilitat els monitors/es. Cada tarda dinamitza un grup i encara li queda temps per fer números, programar, parlar amb les famílies, escoles, serveis socials, educadors, i entitats. Mai s’enfada ni crida i té molta habilitat amb les manualitats: amb un drap, un paper i un prestatge, pot cosir, cuinar, ordenar i netejar; col•labora constantment amb la dinàmica del Cívic i mai es cansa (a sobre d’un armari i dins d’un plat deixa una muntanyeta de sal, serà per això?). És animada, divertida i sempre té gestos personals vers els companys/es que ens fa més fàcil treballar i compartir la feina al centre.
PD : quan jo sigui gran, vull ser com ella.

IRENE

La Irene és la nostra Farala de l'oficina (i no perquè sigui nova, sino perquè és divina). Ella és responsable de tallers, referent de la Taula Dona del barri, administradora i comptable dels projectes del centre. Sempre amb un cafè a la mà i un somriure a la cara, tant et fa una web, com s'abstrau amb els seus cascos per transcriure l'acta d'una reunió, et prepara uns plantells per l'hort o et salva la vida amb l'equip de música de la sala d'actes (vale igual para un roto que para un descosido, com diu el refrany).
Molt polivalent, vintage, endreçada i amb les idees clares, sempre té una bona paraula per qualsevol company/a i té un moment per donar un cop de mà a qualsevol.

JAVI

  

El Javi ve cada matí des de Nou Barris per obrir el centre i encarregar-se de la benvinguda i l’atenció inicial als usuaris: capta les seves necessitats, realitza les inscripcions als tallers, facilita    l´ús i el cobrament dels espais i disposa de la informació més acurada i actualitzada de la diversitat cultural i social que esdevé al centre i a la resta del barri.
I els dissabtes, quan la resta de l’equip el deixem treballar tranquil, s’ocupa de programar i acollir les exposicions del centre. Aquestes són algunes de les moltes tasques que fa l´Informador dels matins. És el primer contacte de tots vosaltres i sempre té un "bon dia”; i un gest amable per tothom.
És dinàmic, compromès i creu en la intervenció socioeducativa i la implicació amb la societat com a eina generadora d’un canvi social. Proactiu i cooperant amb la resta de l’equip, aposta sempre per la constant millora del funcionament del centre cívic i és un crack creant sinergies entre els diferents agents del centre.
És el DJ de l’oficina i cinèfil compulsiu així que quan vingueu pregunteu-li per un taller, una sala, una peli o una cançó…Ja hem dit que és el rei de la informació... i no us fallarà!

JUDIT

La Judit forma part de l'equip del Casal infantil i actualment porta el grup de petitets tot i que anteriorment es va encarrega durant bastant temps dels mitjans. L'any passat no va poder ser-hi amb nosaltres i els "seus" nens, pares/mares i companys la vam trobar a faltar. És una persona que fa equip i empàtica i es preocupa de fer sentir còmode als nous companys des del primer dia de feina com va ser el meu cas, al seu temps lliure li agrada molt ballar Salsa i anar de concerts, optimista i positiva sempre disposada a donar un cop de mà a tothom.

KIKE

Kike Guamis és el rei de l'espectacle, del que més en sap és de teatre. De l'entrada no es mou mentre organitza el 7files o l'improshow. Circ, clown i cabaret, el que sigui per animar del més gran al més petitet.

 LAIE

La Laie forma part de l’equip del Casal Infantil Drassanes. En concret és la referent del grup de Mitjans i com a tal s’encarrega de la programació d’activitats i del dia a dia del
seu grup. Es fantàstica la feina que fan cada tarda. A la feina destaca per fer aportacions assenyades, plenes de seguretat i serenor però, tot i aquest aspecte “seriós”; no us deixeu enganyar ... la Laie és probablement una de les persones més divertides de l’equip. Les seves baralles amb l’ordinador o la fotocopiadora són mítiques. Sempre ens treu un somriure quan no una “carcajada”; amb les seves ocurrències. I ho va demostrar públicament al sopar de festa major passat quan, a pesar de la seva timidesa, va pujar a l’escenari i va fer de speaker amb en Javi. Van estar genials!.

ROSA

Rosa Cadevall pel centre cívic amunt i avall, amb el casal familiar tant aviat planta a l'hort, o fa costura com galetes de la sort. Del Ravalesverd hem après que si tot és més sostenible i es recicla, la vida pot ser més bonica.

XAVI

 

El Xavi és l’informador i primer contacte de tarda del Centre Cívic, té una gran capacitat per resoldre amb professionalitat situacions pròpies del servei.
El Xavi és una gran persona, s’interessa pels seus companys, és amable, col•laborador, alegra, independent i divertit.
És un enamorat de la història política, per tant, és el nostre escriptor de textos preferit, sempre sap el to a l’hora de redactar i ens captiva a tots amb les seves paraules. Li agrada ballar i es nota quant fa el seguiment per les xarxes socials dels tallers del centre, les seves publicacions són atractives i diferents.
No m’agradaria descuidar-me el seu humor fi britànic que s’ajusta sempre a l’ocasió.
Passeu pel Centre Cívic i el coneixereu!!!!

Compartir