RavalÉsTeatre 2020
Festival de Teatre

El maig és un mes molt esperat al CCDrassanes, ja que des de fa anys durant aquestes dates el centre cívic desenvolupa el cicle de teatre RavalEsTeatre. Pels que no us soni, el RavalEsTeatre és una oportunitat excepcional per a poder entendre la dinàmica del centre, i a l'hora, gaudir de la feina feta per part de moltes de les companyies que utilitzen les sales del centre per a créixer, aprendre i desenvolupar-se artísticament: durant el mes de maig el teatre és més viu que mai al ccdrassanes!

El RavalEsTeatre no és un cicle de teatre com qualsevol altre, per a nosaltres és molt especial perquè és el fruit de l'esforç, la creació, l'imaginari i l'energia de les companyies que fan residència al centre durant tot l'any. Moltes de les propostes presentades durant el cicle només eren idees mesos enrere, no tenien un format definit, algunes sense títol, altres nomes necessitaven d'un espai per a acabar de donar el "toc de gràcia"... per tant, totes les obres que es presenten són de nova creació. Com no podria ser d'altre manera, aquest cicle de teatre no es cenyeix a cap format escènic concret, factor que el fa encara més especial ja que sota aquesta premissa, les companyies són lliures per representar la pluralitat artística que les caracteritza.

A més a més, i no menys important, el cicle es obert al barri i a la ciutat i totalment gratuït! D'aquesta manera, no només facilitem la creació de noves obres i l'arrelament de noves companyies, sinó que podem seguir fomentant les arts escèniques i el teatre per tots els carrers del Raval de la manera més senzilla, sense tiquets ni pagaments, sense protocols ni etiquetes, simplement obrint les portes del centre i oferint passar una jornada de teatre molt especial amb nosaltres.

Aquest any el procés de creació s'ha vist afectat notablement per la crisi del Covid-19, ja que entre altres inconvenients, el centre roman tancat des del passat 13 de març. Volem posar en valor la feina duta a terme fins aquell moment, i ensenyar-vos tot el que teníem preparat pel RavalEsTeatre d'aquest any. Amb aquest objectiu, aprofitarem també per fer patxoca, i presentar-vos al conjunt de companyies que han fet residència al centre cívic, d'aquesta manera podreu conèixer-les, saber una mica més d'elles i tenir una petita pinzellada de la seva obra.

Així doncs, durant les setmanes vinents podreu trobar un post amb la fitxa tècnica de cada una de les companyies en residència, on podreu descobrir una mica més d'elles i alhora, conèixer una mica més de la família del CCDrassanes.

 

Segueix tot a les nostres xarxes   Instagram y Facebook

Compartir