FESTIVAL PÍNDOLES
Teatre breu en espais vius 2023

S’obre la convocatòria per a la selecció de 8 propostes INÈDITES que formaran part de la programació de la novena edició del Festival Píndoles - teatre breu en espais vius. TOTES aquestes estrenes seran coproduïdes pel festival i rebran suport a la creació.

Enguany TOTES les obres seleccionades es podran veure els dies 9 i 10 de juny de 2023 al Castell de Montjuïc de Barcelona, seu habitual del Festival Píndoles.

 

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES

  • Les obres poden ser de teatre de text, teatre d’objectes, dansa, circ o altres formats multidisciplinaris. Es seleccionaran 6 obres de teatre de text i 2 espectacles d’altres disciplines.

  • Cada autor/a o creador/a podrà presentar exclusivament una proposta, la qual ha de ser inèdita i, per tant, no s’ha d’haver representat mai en públic.

  • L’espectacle ha de tenir una durada fixa de 15 minuts i NO pot ser un fragment d’una peça més llarga.

  • L’idioma de les peces de teatre de text podrà ser el català o castellà.

  • La temàtica de les peces és lliure, es pot tractar qualsevol tema sempre que es faci de forma respectuosa i gens ofensiva.

  • Direcció i interpretació han d’estar formats per un màxim de tres persones en total. Per exemple, si hi ha tres intèrprets, una d’elles ha de ser també el/la director/a o coreògraf/a.

  • Tots els espectacles han de ser pensats per a ser representats en espais singulars i reduïts, amb flexibilitat per adaptar-se a qualsevol tipus d’espai.

  • Les propostes presentades han de tenir requeriments tècnics mínims o nuls per tal de poder ser representades en espais no convencionals i sense infraestructura tècnica.

El termini d’enviament de propostes finalitzarà a les 23.59 hores del dimecres 8 de febrer de 2023.

Es comunicarà el resultat de la selecció abans del 31 de març de 2022.

 

Consulta les bases de la convocatòria i el formulari d'inscripció aquí.

 

Inici d'inscripció: 18/01/2023
Fi d'inscripció: 08/02/2023

Compartir