TÈCNIQUES DE MACERACIONS, DE LA PLANTA A L’EXTRACTE

Dimarts
De 19h. a 21h.

16/05/2023
Preu: Gratuït

Els productes botànics com fulles, pètals, flors, tiges, arrels i escorces contenen potents compostos bioactius (fitoquímics) que es fan servir en aliments i begudes, suplements dietètics, productes terapèutics i farmacèutics, així com en productes cosmètics.

Els extractes vegetals són sensibles a la temperatura, cosa que significa que es degraden amb la calor. Per tant, és important triar un mètode d’extracció no tèrmic. La selecció del dissolvent d’extracció és un altre factor rellevant, que influeix en la qualitat de l’extracte.

Inscripcions aquí

Professor/a: Judith Ramírez - BOTANICAMENT FITOTERAPIA

On: Centre Cívic Drassanes
Adreça: C/ Nou de la Rambla, 43

Inici d'inscripció: 17/04/2023
Fi d'inscripció: 16/05/2023

Compartir