FORTINBRÀS
A càrrec de la Cia Peixospeixeres Teatre

Dissabte
De 18:00h. a 19:30h.

22/06/2024
Preu: Gratuït

Sinopsi
La Laura, l'actriu protagonista, havia tingut èxit durant els anys noranta.Després d'aquesta etapa d'èxits, es troba en un moment de la seva carrera en què intenta recuperar la seva glòria passada. D'altra banda, tenim en David, la seva parella, un actor més jove i amb menys experiència, que està en constant recerca d'oportunitats per aconseguir el seu lloc en la indústria teatral. Mentre treballa a la sabateria familiar, el David fa càstings esperant El punt d'inflexió es produeix quan l’Albert, el nou director de l'obra en la

qual la Laura té un paper secundari, fa una visita a la casa de la parella. L’Albert és l'exparella de la Laura i ha vingut per parlar d'un incident relacionat amb el muntatge, el qual ha provocat que alguns actors i fins i tot el mateix director abandonin l'espectacle. En aquest moment, el David veu una oportunitat per entrar en el repartiment de l'obra, que és ni més ni menys que Hamlet. Amb la intenció d'obtenir un paper en l'obra, el David demana a la Laura que convenci l’Albert perquè li faci un càsting per a algun dels papers que estan lliures.

Aquesta proposta genera enveges, dilemes i inseguretats, i el sopar entre els tres personatges es converteix en un moment conflictiu, en què s'enfronten interessos oposats. Durant aquesta situació, es despullen emocionalment i arriben a un final catàrtic, on descobreixen que allò que els uneix no és només la passió pel teatre, sinó també una gran fragilitat.
L'obra ens mostra la relació de la parella, la seva passió pel teatre, les seves pors i els racons foscos de l'ànima, tot recordant-nos que compartir la humanitat està per sobre de qualsevol diferència.


Fitxa artística

Dramatúrgia: Ramon Pros i Fanny Ferran
Direcció: Ramon Pros i Fanny Ferran
Repartiment d’actors:
Laura: Fanny Ferran
David: Adrià Monroig
Albert: Ramon Pros
Vestuari: Fanny Ferran

Durada: 1h 30 min / Idioma: Català

Inscriu-te aquí!Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Drassanes

On: Sala de Cultura Milaway Raval
Adreça: INS Milà i Fontanals. Plaça de Josep M. Folch i Torres s/n

Telèfon: 934 412 280
Email: info@milawayraval.cat

Compartir