PAKISTAN... AMB UNA ALTRA MIRADA
Josep Blanch

02/07/2024 > 30/07/2024
Preu: Entrada lliure

Aquest treball fotogràfic és el resultat del meu darrer viatge al desembre 2021 i el propòsit d'aquesta exposició és oferir una visió la més àmplia, transversal i justa possible d'aquest país asiàtic, un dels més interessants del món. Dins dels seus límits té muntanyes per una banda i desert per l'altra, on convergeixen una multitud de cultures provinents de diversos grups ètnics. Cada grup ètnic comporta tradicions mil·lenàries, cultures fascinants, aliments, robes i mites encantadors Lamentablement, el Pakistan és un país injuriat pels mitjans de comunicació internacionals. La

informació esbiaixada que rebem ha contribuït a sembrar un sens fi de prejudicis en el més profund de la nostra cultura. L'islamisme radical, patrocinat per països àrabs, ocupa una part ínfima de la societat, però és l'únic aspecte que surt a la llum a les notícies.

L'ànima del Pakistan és el seu poble… Gent generosa, noble i d'una amabilitat exquisida. Això fa del Pakistan és una terra fascinant i peculiar. Després del meu viatge i amb les experiències rebudes, recomano visitar Pakistan almenys una vegada a la vida perquè la qualitat humana que trobaràs, les seves vivències i la bellesa dels seus paisatges naturals faran que sigui una experiència que sempre voldràs atresorar i que sens dubte canviés la teva manera de pensar.

Inauguració dijous 4 de juliol a les 19h, amb presentació i visita guiada a l'exposició per part de l'artista

Josep Blanch
www.josepblanch.net

On: Centre Cívic Drassanes
Adreça: C/ Nou de la Rambla, 43

Telèfon: 934 412 280
Email: informació@ccdrassanes.cat

Compartir