Cursos i tallers online de primavera
El Centre cívic a casa

La primavera ha arribat mentre nosaltres encara estem en temps de confinament. Però des del Centre cívic Besòs volem que seguiu gaudint dels cursos i tallers des de casa!

Per això us oferim un llistat de cursos on-line, gratuïts i amb seguiment setmanal dels/les nostres talleristes!

 

Quan començaran?

 La setmana del 18 de maig

 
Com funcionarà?

  • Cada setmana els/les nostres talleristes oferiran una sessió en directe a través de la plataforma Jitsi. Durant aquesta hora es farà un seguiment del que s'ha après i es podran resoldre dubtes i aprofitar al màxim la formació.

  • Per assistir a la sessió online del curs, només cal entrar a l'enllaç que et facilitarem quan facis la inscripció.

  • És important respectar la puntualitat.

  • Després de cada sessió en directe, es publicarà un nou vídeo del curs a youtube amb els continguts per practicar durant la setmana.


Cal fer inscripció?

Les places als tallers són limitades. Així que per assegurar-te plaça envia un mail a tallers@ccbesos.org o un missatge de Whatsapp al  659582139.

Si t'has inscrit però un dia no pots assistir a la classe en directe, avisa'ns!


Com funciona Jitsi?

Si mai has fet servir aquesta plataforma, et recomanem que facis una ullada al tutorial que ens ha preparat l'Enric Cànaves, tallerista d'informàtica: https://www.youtube.com/watch?v=zHJCVKtO8Qs&t=24s


Tens més dubtes?

Si tens alguna pregunta per fer o dubte per resoldre ens pots escriure a: tallers@ccbesos.org o a info@ccbesos.org

 

Llistat i horaris dels CURSOS i TALLERS online de primavera:

 

  • DILLUNS

11h Cuina per compartir

En aquest taller seràs alhora mestre i alumne. Prepara la teva recepta estrella i comparteix-la amb tothom a través de les xarxes socials.

Cada dilluns publicarem un vídeo al nostre canal de youtube. Envia'ns el teu vídeo a: info@ccbesos.org, Whatsapp al 659582139 o per missatge directe a les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram): @ccivicbesos

Les treballadores del Centre Cívic també us proposem algunes receptes que hem preparat durant aquest període de confinament.

 

17h Informàtica amb Enric Cànaves

Sala d’eines d'Internet. Curs sobre tecnologies informàtiques : videotrucades, xarxes socials, aplicacions mòbils.

 

  • DIMARTS

11h Darija (intermig) amb Hanane Lahjaouzi

Si ja sabeu una mica de Dariya, podeu seguir aprenent amb la Hanane que farà tot el possible per submergir-vos en la llengua i cultura de Marroc.

 

18h Ritme caribenys amb Olga Aceña

Sala de Ball. Secrets, trucs i consells per ballar com un/a veritable professional els ritmes populars llatins com el merengue, la salsa, la batxata i el txa-txa-txà. En cada sessió, treballarem a nivell individual i després practiquem amb parella. Aprendrem la part popular dels balls, i treallarem el sentit del ritme.

 

  • DIMECRES

18.30h Flamenc amb peus descalços amb Helga Carafí

Sala Flamenca. Practica el flamenc de sempre amb el sentiment i la força que mou aquesta dansa, sense artificis en connexió directa entre el cos i la terra.

 

  • DIJOUS

17.30h Guitarra (intermig) amb Marcos Rodríguez
Sala de Musica. La música és una llengua universal que toca els cors i uneix les persones. Si sempre has volgut millorar com tocar la guitarra ara pots progressar en el teu aprenentatge. Treu la pols de la guitarra!

 

19h Ioga amb Paula Villar

Sala de gimnàs: El ioga és un coneixement mil·lenari que ens ajuda a despertar l'energia vital. A través de diferents tècniques: assanes, mantres, pranayames... entrenes el cos, la ment i l'esperit per poder desplegar tot el teu potencial. En aquest taller online, ensenyarem i practicarem la tècnica de ioga, amb acompanyament en vídeos complementaris per avançar i sostenir la pràctica a casa. Taller enfocat a alliberar l'esquena, desintoxicar el cos, reduir l'estrès i calmar la ment.

 

  • DIVENDRES

11h Dibuix amb Virgina Zimanás
Sala de Dibuix: un espai per aprendre, gaudir i compartir el nostre amor pel Dibuix. Orientat tant a persones amb o sense experiència en les tècniques del dibuix. Indagarem en les formes i el seu volum i la recerca de l'estil propi. Treballant la llum i l'ombra, fent servir de model objectes que tenim a casa i fotografies.

 

18h Palmes i compàs amb Oscar Puig

Sala Flamenca: No aplaudim, fem música amb les mans i la fem amb ritme, us animeu a venir a vibrar amb nosaltres? A través d'exercicis progressius, entrenarem la coordinació de les palmes (el ritme) i el peu (el compàs) i aprendrem les bases dels principals pals del flamenc.

Compartir